Gündem
18 Haz 2011 10:11 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:28

İBRAHİM YAZICI TUTUKLANDI!

Bursaspor ile ilgili yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan aralarında Kulüp Başkanı İbrahim Yazıcı'nın da bulunduğu 9 kişiden 4'ü tutuklandı.

Bursa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yürütülen soruşturma çerçevesinde, “Suç işlemek için örgüt kurmak, nitelikli dolandırıcılık, zimmet, resmi evrakta sahtecilik, soruşturma gizliliğini ihlal, güveni kötüye kullanma ve mal varlığını bildirmeme” suçlarından gözaltına alınan Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı, İkinci Başkan Haluk Özkıyıcı, eski İkinci Başkan Osman Çelik, Bursaspor Kulübü Genel Müdürü Osman Nuri Biçer, çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklandı.

Zanlılardan, yönetim kurulu üyesi Hasan Saltan ve kulüp muhasebecisi Sema Çavuşoğlu ise nöbetçi mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Bu arada Bursaspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Öztürk Yazıcı da serbest bırakıldı.

TUTUKLANAN BURSASPOR KULÜP BAŞKANI HASTANEYE GETİRİLDİ

Bursa Cumhuriyet Savcılığınca Bursasypor yönetimindeki yolsuzluk iddialarıyla ilgili olarak başlatılan operasyon kapsamında 2. Başkan Haluk Özkıyıcı, Kulüp Genel Müdürü Osman Nuri Biçer ve eski yöneticilerden Osman Çelik ile tutuklanan Kulup Başkanı İbrahim Yazcı, ambulans ile Bursa E Tipi Cezaevi'ne teslim edildikten sonra, bugün yaşadığı tansiyon ve şeker rahatsızlığı nedeniyle Şevket Yılmaz Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Yazıcı'nın burada yatarak tedavi görmesi bekleniyor.