Magazin
01 Tem 2010 10:27 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:25

İBRAHİM TATLISES'TEN KÜRTÇE REKLAM AÇILIMI!

Sanatçılığın yanı sıra işadamlığını da yürüten Tatlıses, hangi proöesi için Kürtçe reklam çektirdi

Kuzey Irak’ta konut projesine giren İbrahim Tatlıses’in bu konuda çektiği Kürtçe reklam filmi, bölgedeki Kürt kanallarında sürekli dönmeye başladı.

Bir süre önce Kuzey Irak’a ‘Cennet Bahçesi' isimli konut projesinin reklamı için giden Tatlıses, bu projenin ortağı oldu. İstanbul’da yaptığı basın toplantısında, “Ortağım Sayın Rüştü Said da halkın bana olan sevgisini de göz önüne alarak, benim bu projede yer almam gerektiğini söyleyince, ortak olmaya karar verdik” derken, bu projenin yüzde 50 ortağı olduğunu açıklamıştı. 18 yıldan bu yana inşaat sektörü içinde bulunduğunu ve bu nedenle Kuzey Irak’taki 1 milyar dolarlık projeye ortak olduğunu belirten Tatlıses ve Süleymaniye, Kifri, Erbil, Sülyemaniye Merkez ile Süleymaniye Şehrezor’da toplam 70 bin konut yapacaklarını bildirdi.

REKLAM FİLMİ Kürt kanallarında sık yayınlanan reklam filminde de rol alarak Kürtçe konuşan İbrahim Tatlıses, artık villa döneminin kapandığını daha modern konut dönemi başladığını anlatırken, fon müziği olarak Türkiye ve Kuzey Irak’ta sevilen ‘Şemmame' isimli şarkısı kullanıldı.