Medya
10 Nis 2011 18:03 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:13

İBRAHİM TATLISES'İ SEVİNDİREN GELİŞME!

Aile yakınlarından alınan bilgiye göre, Tatlıses hastanede vaktini iPod ile müzik dinleyerek geçiriyor.

İbrahim Tatlıses’in çeşitli sanatçıların müziklerini  dinleyerek stres attığı öğrenildi.  Türkiye’den çok sayıda siyasetçi ve sanatçının telefonla İbrahim  Tatlıses’i aradıkları ancak telefona bakan oğlu Ahmet Tatlı aracılığıyla  kendisine şifa dileğinde bulundukları belirtildi.  İbrahim Tatlıses’in dün akşam Fenerbahçe ile Eskişehirspor arasında  oynanan lig maçının sonucunu sorduğunu ve Fenerbahçe’nin maçı 3-1 kazandığını  öğrendiğinde sevinç hareketi yaptığı ifade edildi.
 
Öte yandan Almanya’da yaşayan gurbetçiler, Tatlıses’i kaldığı klinikte  ziyaret etmek için hastane önüne gelmeye devam ediyorlar. Murnau kasabasına 50 kilometre uzaklıktan gelen Arslan ailesi de sanatçı  için hazırladıkları döviz ve notu menajer Eyüp Kanat’a verdiler.
     
Arslan ailesinin verdiği notta Annem (Nursen) ben (Delal) ikiz  kardeşlerim (Dilay ve Dilara) Schongau’dan buraya geldik. Sizi çok ama çok  seviyoruz. Allah sizi başımızdan eksik etmesin. Dünyada tek olan sesinizle  yüreğinizle, insanlığınızla bu dünyada ayrımasın sizi bizden. Dualarımız sizinle.  Ahmet abi nolur iletin bunu İbrahim abimize” yazdığı ve İbrahim Tatlıses’in bu  notu okuyunca duygulandığı belirtildi.  İbrahim Tatlıses, yarın sabah sol el ve ayağına takılacak özel  bilgisayarlı aletlerle fizik kondisyon çalışmalarına başlayacak.

Tatlıses’e özel yemek

Tatlıses tedavi gördüğü Münih yakınlarındaki Murnau kaza ve travma  kliniğinde hafta sonunu dinlenerek geçirirken bugün kendisi için özel yemekler  getirtildi.
 
Menajeri Eyüp Kanat tarafından hazırlatılan yemeklerin içinde sarma ve  çiğ köfte ile bol yeşilliğin olduğu öğrenildi.  Öte yandan Tatlıses hastanede kendisi için ayrılan özel suite tekerlekli  sandalye ile götürüldüğü ve Pazartesi gününe kadar dinleneceği belirtildi. Başında bulunan bandajların alındığı öğrenilen Tatlıses’in pazartesi günü  sol el ve ayağına bilgisayarlı robot takılarak hareket ettirilmesi sağlanacağı  ifade edildi. Tatlıses’in odasında sadece TRT Türk kanalını izleyebildiği ve  gelişmeleri takip ettiği bildirildi.