Televizyon
30 Ağu 2010 15:30 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:35

İBRAHİM TATLISES STÜDYO BASIP KONUK KOVDU! VİDEO

İbrahim Tatlıses, Tatlıses TV'de yayınlanan "Ercan Seyhan Show" adlı programın konuğunu kovdu

İbrahim Tatlıses, Tatlıses TV’de yayınlanan "Ercan Seyhan Show" adlı programın konuğu Medyum Mustafa Kılıç’ı canlı yayından kovdu.

Canlı yayın sürerken stüdyoya gelen İbo, "Selamın aleyküm" diyerek girdiği stüdyoda önce konuklara ve müzisyenlere "nasılsınız" diye sordu ardından da konuya girdi.

ULAN ŞEREFSİZ SANA SÖYLÜYORUM

Medyum Mustafa Kılıç’a "Mustafa efendi, iki gün önce bir internet sitesinde İbrahim Tatlıses benim dostumdur. Beni otele davet etti,otelde kalıyoruz... Doğru mu bunlar?" diye soran İbo, Kılıç’ın "hayır" yanıtına rağmen, şöyle devam etti:

"Ulan şerefsiz sana söylüyorum. Sen buradan kovuldun. Benim ismimi de sağda solda kullanıyorsun. Şarlatanlığın gereği yok. Seni burada elime alırsam, feriştahın çocuğu elimden alamaz. Bu oruç ağızla sana söylüyorum. Bir daha bu binanın gölgesinden bile geçmeyeceksin. Bu arkadaşlar program yapıyorlar. Dış yapım bunlar. Senin bizime olan problemimizi bilmiyorlar. Ben de şimdi açtım canlı yayında seyrediyorum... Tamam mı?"

BİR DAHA TELEVİZYONUN SOKAĞINDAN BİLE GEÇMEYECEKSİN

Mustafa Kılıç bunun üzerine "Tamam abi" diye yanıt verdiyse de İbo yüklenmeye devam etti:

"Benim adımı bir yerde kullanmayacaksın bir... Kullanmayacaksın, sen ne yaptığını bilirsin. Sana adam gibi söylüyorum. Bir daha bu televizyonun sokağında dahi geçmeyeceksin. Seni kapıdan kovuyorlar bacadan giriyorsun. Ben senin dostun değilim, arkadaşın da değilim. sen sadece burada program yaptın. Beğenmediğimiz için de gittin. Hemen şimdi kalkıyorsun, programı da terkedip gidiyorsun. Haydi güzel kardeşim."

Bu sözler üzerine Mustafa Kılıç programı terkederken İbo, programın yapımcısı Ercan Seyhan’a da, "buyrun oturun, kusura bakmayın" diyerek programı böldüğü için özür diledi.