Magazin
27 Kas 2023 20:11 Son Güncelleme: 27 Kas 2023 20:15

İbrahim Tatlıses acı haberi duyurdu

İbrahim Tatlıses'in amcasının oğlu Mehmet Tatlı, hayatını kaybetti. Tatlıses sosyal medya hesabından acı haberi, "Ailemizin başı sağ olsun, mekânı cennet olsun" sözleriyle duyurdu.

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'in amcasının oğlu Mehmet Tatlı, hayata veda etti. Acı haberi sosyal medya hesabından duyuran İbrahim Tatlıses, "Değerli amcaoğlu Mehmet Tatlı hakkın rahmetine kavuşmuştur. Ailemizin başı sağ olsun, mekânı cennet olsun" sözleriyle duyurdu.

İBRAHİM TATLISES KİMDİR?

İbrahim Tatlıses (d. 1 Ocak 1952, Şanlıurfa) ya da asıl adıyla İbrahim Tatlı, Türk şarkıcı, yapımcı, oyuncu, yönetmen, televizyon programcısı, iş adamı. İbrahim Tatlıses, müzik kariyerinin dışında, gıda, inşaat ve arama kurtarma sektörlerine de çeşitli yatırımlar yapmıştır. Ayağında Kundura türküsü ile ünlenen Tatlıses, günümüze kadar otuzdan fazla albüm çıkardı, birçok filmde oyuncu ve yönetmen olarak görev aldı ve bu sene 20. yılı olan İbo Show'da sunuculuk yapmıştır. Tatlıses, Türkiye'nin yanı sıra Yunanistan ile Orta Doğu'da da tanınmaktadır. Türkiye'de lakabı İmparator'dur.