Gündem
14 Eyl 2023 18:59 Son Güncelleme: 14 Eyl 2023 19:01

Husumetliler arasında kanlı hesaplaşma! Biri öldü diğeri yaralandı

Adana'da, A.Y. adlı bir kişi, kız meselesi yüzünden husumetli olduğu kişilerin silahlı saldırısına maruz kaldı. A.Y., saldırganlara karşılık vererek çıkan çatışmada Berat Çetiner adlı saldırgan hayatını kaybetti, Teymen Cantürk ise ağır şekilde yaralandı. Olayın ardından kaçan A.Y. kısa süre içinde yakalandı ve gözaltına alındı.

Olay, saat 17.00 sıralarında Yüreğir ilçesi Selahaddin Eyyubi Mahallesi Şehit Mustafa Göksal Caddesi’nde meydana geldi. İddiaya göre caddede motosikletle ilerleyen Berat Çetiner ile Teymen Cantürk, kız meselesi yüzünden aralarında husumet bulunan A.Y. ile karşılaştı.

Çetiner ile Teymen’in doğrudan tabancayla ateş açtığı A.Y. de tabancayla karşılık verdi. A.Y.’nin silahından çıkan kurşunlar Çetiner’in başına ve Cantürk’ün vücudunun çeşitli yerlerine isabet etti.

Çatışmadan yara almadan kurtulan A.Y. olay yerinden kaçtı. Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ekipler, Çetiner’in hayatını kaybettiğini belirledi. Ambulansla hastaneye kaldırılan Cantürk ise yoğun bakımda tedaviye alındı.

Çevrede çalışma yapan polis ekipleri, A.Y.’yi kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı. A.Y. sorgulanmak üzere emniyete götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.