Gündem
26 Eyl 2011 17:59 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:50

HÜRRİYET'İN EFSANEVİ MÜDÜRÜ ARDA GEDİK SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Hürriyet Gazetesi eski Genel Müdürü ve Hürriyet Holding eski Genel Koordinatörü Arda Gedik toprağa verildi.

Hürriyet Gazetesi eski Genel Müdürü ve Hürriyet Holding eski Genel Koordinatörü Arda Gedik, Üsküdar Şakirin Camii'nde düzenlenen cenaze namazının ardından Ulus Mezarlığı'nda toprağa verildi. Cenazeye Gedik'in akrabalarının yanısıra Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi Koç, Hürriyet Gazetesi yazarı, eski Genel Yayın Yönetmeni Ertuğrul Özkök, Basın Konseyi Başkanı ve Cumhuriyet Gazetesi köşe yazarı Orhan Birgit ile Demokrat Parti eski Genel Başkanı Süleyman Soylu'nun da aralarından bulunduğu çok sayıda kişi katıldı.

Yıllarca Hürriyet'in üst düzey yöneticiliğini yapan Arda Gedik, 71 yaşında hayatını kaybetti. Gedik, karaciğer kanseri nedeniyle bir süredir İstanbul'da tedavi görüyordu. Arda Gedik için Karacaahmet Şakirin Camisi'nde düzenlenen törende eşi Emine Gedik, oğulları Mehmet Gedik ve Namık Gedik, kızkardeşi Ayla Gedik ve torunu Özhan Gedik taziyeleri kabul etti. Cenaze törenine ayrıca, Koç Holding Başkan Vekili Ömer Koç, tarih profesörü İlber Ortaylı, tarih traştırmacısı Murat Bardakçı ve İstanbul Üniversitesi eski Rektörü Kemal Alemdaroğlu da katıldı.

Arda Gedik'in cenazesi, öğle namazının ardından kılınan cenaze namazından sonra Etiler Ulus Mezarlığı'nda toprağa verildi