Medya
21 Ara 2010 12:21 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:53

HÜRRİYET YAZARI İSMET BERKAN TWITTER'DA KİME LAF ATTI?

Hürriyet yazarı İsmet Berkan, bugün köşesinde ilginç bir yazı ile twitter'da kime laf attığını yazdı... İşte Berkan'ın o yazısı...

"Geçen akşam hiç adetim olmayan bir şey yaptım, Türkiye Sanayici ve İşadamları Derneği TÜSİAD'ın Başkanı Ümit Boyner'e twitter üzerinden laf attım." Bu satırların yazarı, Hürriyet gazetesi yazarı İsmet Berkan. Berkan, sosyal medyanın en gözde sitelerinden biri olan Twitter'ın iyi bir kullanıcısı. Ancak anlaşılan o ki Twitter'da oluşturmaya çalıştığı tartışma pek de yürümemiş ki, tartışmayı köşesine taşımış...

İşte Berkan'ın bugün köşesinde yazdığı o yazıdan çarpıcı bir bölüm:

"Tabii cevap falan alamadım, büyük ihtimal Ümit Boyner ona laf attığımı da, eğer okuyorsa, bu yazıdan öğreniyor.

Her şey, Ümit Boyner'in şu son Diyarbakır Belediye Başkanı Osman Baydemir'le halay görüntüleri ve dinleyicileri Kürtçe selamlamasıyla gündeme gelen geziyle ilgili bazı tweet'ler atmasıyla başladı.

Dostluk kardeşlik dolu bu mesajlara karşılık ben Ümit Boyner'e ana dilde eğitim konusunda ne düşündüklerini sorarak cevap verdim. Ümit Boyner'den bir cevap gelmedi ama bir anda tvvitter üzerinde Pazar akşamı için yoğun sayılabilecek bir tartışma başladı.

Orada kendimi ne kadar iyi ifade ettim bilmiyorum ama konunun tartışmaya müsaitliği ve herkesin bu konuda söyleyecek bir şeyi olduğunu düşünmesi beni bu yazıyı yazmaya sevk etti."