Magazin
21 Ara 2015 17:31 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 18:15

'Hülya Avşar'ı kamptan kovdum'

Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın eski teknik patronu Sepp Piontek, yıllar önce Hülya Avşar'ı kamptan kovduğunu söyledi.

Danimarkalı eski teknik direktör Sepp Piontek, Avrupa’da yayımlanan Türk gazetesi Kuzey’e çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Bir dönem aşk yaşayan eski milli futbolcu Tanju Çolak ile oyuncu ve şarkıcı Hülya Avşar'la yıllar önce A Milli Takım kampında yaşadığı bir olayı anlatan Piontek, "Hülya Avşar, İstanbul’da kamp yaptığımız otele Tanju'yu ziyarete geldi. ‘Kimdir’ diye sordum. Tanju’nun kız arkadaşı olduğunu söylediler. Yanına gidip, ‘Çayınızı lütfen hemen bitirin ve burayı terk edin’ dedim. Bir gün de Tanju’nun çantasında silah taşıdığını gördüm. 'Bu ne?' diye sordum. ‘Mafya peşimde’ dedi. Bir daha silahla gelmemesini söyledim. Uyarımı dikkate aldı" ifadelerini kullandı.   

"FATİH TERİM’İ AZARLAYACAĞIM"
Türkiye'nin EURO 2016’daki şansını da değerlendiren A Milli Takım'ın eski hocası, "Fatih Terim'in elinde kaliteli oyuncular var. Başarılı olacağına inanıyorum. Türkiye’nin ilk 4'e girmesini bekliyorum. Giremezlerse telefon açıp Terim’i azarlayacağım" şeklinde konuştu.