Magazin
11 Eki 2012 15:08 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:15

HÜLYA AVŞAR HANGİ FİLMLE SİNEMAYA DÖNÜYOR?

Hülya Avşar, 49'uncu doğum gününü festivalde bir çiçekle kutladı.

Gazeteciler, Antalya Kültür Merkezi’nde ’Pazarları Hiç Sevmem’ galası öncesi tek bir dal çiçekle Avşar’ın yeni yaşını kutladı. Jüri Başkanı Avşar, "Altın Portakal Film Festivali ile yaşım aynı. Bizim aileden 3 kişinin de doğum günü bu ay. Hiçbirimizinkini kutlayamadık. Dönünce kutlayacağız" dedi.

"ALLAH’TAN BAŞKA NE İSTERİM?"  

"Allah’tan başka ne isterim ki? Daha genç olsam ne olacak? Artık kadın- erkek ilişkilerinde bu yaş sorun olmuyor. Yani insan sağlıklı olsun yeter. Herkes nasıl mutlu oluyorsa onu yaşasın. Hiç kimseye de bunu yargılamak düşmez."

YENİ FİLM NE ZAMAN GELİYOR?

Festivalin Jüri Başkanı Avşar, Kutluğ Ataman’ın yeni filminde rol alıp- almayacağına ilişkin soru üzerine yönetmeni çok beğendiğini, ama ondan önce kendi filmi bulunduğunu belirterek şöyle konuştu:

"Kutluğ, benim çok beğendiğim yönetmenlerden biri. O zaten hazırlığını yapmış. Şimdi değil 2014’de. Çok hoş bir senaryosu var. Kadrosu da çok iyi. Yapacağız. Ama ondan önce benim başka bir filmim var. Filmin ismini söylemeyeyim, değişebilir. Mine Artuğ yazdı. Yönetmenine henüz karar verilmedi. Konusunu, temasını ben verdim. Çok başarılı yazdı. Komedi oynayacağım. Ama durum komedisinden bahsediyorum. Dolayısıyla önce kendi filmim var. Sonra diğer film var. Bir ara ’Yönetsem mi?’ diye düşündüm, ama çok yoracaktı. Bir de cesaret edemedim. Yönetmenlik çok başka bir şey. Haddim olmadığını düşündüm. O yüzden vazgeçtim."

Acunn.com