Gündem
18 Ağu 2023 14:12 Son Güncelleme: 18 Ağu 2023 14:15

Hırsızlık için girdi, yemek yapıp yedi

Batman'da kimliği henüz belirlenemeyen hırsız, restoranın kasasındaki paraları ve telefonları çaldıktan sonra mutfakta kendisine yemek yapıp yedi.

Batman'ın Gap Mahallesi'nde 15 Ağustos günü restorana giren ve kimliği henüz belirlenemeyen hırsız, önce kasada bulunan telefon ve bozuk paraları çaldı, ardından mutfağa geçerek et pişirip ayran içti. Şüpheli karnını doyurduktan sonra restorandan ayrıldı.

Restoranın sahibi Serdar Ulu, sabah işyerini açtıklarında siparişler için kullandıkları 2 cep telefonunun kayıp ve ocağın kirli olduğunu, kaşarlı köfte yapıldığını gördü. Güvenlik kameralarından olayı tespit eden Ulu’nun ihbarıyla işyerine gelen polis, şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı. 

'AFİYET OLSUN DİYELİM NE DİYELİM'
İş yerini sabah 09.30'da açtıklarını söyleyen Ulu, "06.02'de hırsız girmiş. Öncelikle kasaya yönelip işyeri telefonlarımızı çalmış. Daha sonra kasada bir miktar bozuk paralar vardı. Onları da almış. Biz bunları saymıyoruz çünkü başımıza nadir gelen olaylardan bir tanesi ama en komiği iş yerinde arka kısımda yani mutfak kısmında mutfağa geçip ezme salata, yemek yapıp, ocağı açıp kendine bir yemek yapmış. Yemekten sonra da ayranını içip iş yerini terk edip gitmiş. Usta olarak da eğer başlamak isterse onu bekliyoruz. Gelip buraya ‘abi açım’ deseydi emin olun, demesine de gerek yok, biz onu kamera görüntülerinden sonra bulup her türlü yardımı yapabilirdik ama telefonları çalıp bizi mağdur etmesi bizi üzdü açıkçası. Şikayette bulunduk. Izgara zaten kapalıydı. İçeride ocak vardı. Ocağın üzerinde yemeğini pişirmiş. Etini almış, ezme salatasını almış, ayranını da eksik etmemiş. Dediğim gibi yani afiyet olsun diyelim ne diyelim" dedi.