Magazin
07 Mayıs 2014 14:57 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:09

"Herkes hemcinsiyle öpüşsün" Onun uslanmaya niyeti yok!

Son albümünün turnesine başlayan Miley Cyrus'un Londra konseri görüntüleri yine çok konuşulacak.

Son zamanların en konuşulan ismi Miley Cyrus, hareketleri, kıyafetleri, klipleri ve açıklamaları ile tartışma yaratmaya devam ediyor. Kimileri genç şarkıcıyı takdir ederken kimileri de ağır bir şekilde eleştiriyor.

Ancak Cyrus, kendi bildiğini okumaya kararlı. İngiliz basınından The Daily Mail'in sitesinde yer alan habere göre, son dönemde Bangerz adlı turnesi kapsamında giydiği kıyafetler ve yaptığı şovlarla tartışma konusu olan Miley Cyrus, yine gündemden düşmemeye kararlı.

Bir süre önce yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle hastanede tedavi altına alınan Miley Cyrus, sağlığına kavuştu ve Bangerz adlı turnesine kaldığı yerden devam ediyor. Son yılların sansasyonel şarkıcısı Miley Cyrus, geçtiğimiz akşam Londra'daki O2 Arena'da hayranlarıyla buluştu.  Sahneye, üzerinde dolar desenleri olan bir mayo ile çıkan Cyrus, hiç vakit kaybetmeden abartılı seksi hareketler sergilemeye başladı.

Ağzına aldığı suyu seyircilere fışkırtan Miley Cyrus'ın yaptıkları bununla da sınırlı kalmadı. Konserde bulunan bir izleyicinin anlattığına göre Miley Cyrus "Herkes kendi cinsinden biriyle öpüşsün" dedi. Genç şarkıcı izleyenlere dönüp "Dilerim hepiniz bol bol alkol ve hap almışsınızdır" dediği iddilar arasında.