Televizyon
09 Ara 2015 16:31 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 18:13

Haydar Dümen'e sorulan bu soru herkesi şaşırttı!

“Hayat Mucizelere Gebe”nin iletişim çalışmaları kapsamında Posta Gazetesi’nde özel bir ilan yayınlandı.

Kanal D’nin başrollerini Hande Ataizi, Damla Colbay, Yiğit Dikmen, Yusuf Akgün, Erkan Sever, Burcu Binici, Işıl Yücesoy’un paylaştıkları, 06 Aralık Pazar akşamı ilk bölümü ile ekrana gelen dizisi “Hayat Mucizelere Gebe”  nin iletişim çalışmaları kapsamında Posta Gazetesi’nde özel bir ilan çalışması yapıldı.

Ünlü psikiyatr Haydar Dümen’in Pazar gün ki Posta Gazetesi’ n deki köşesini okuyan okuyucular “Böyle Soru Yok” başlığı ile hazırlanan ilanın içeriğini okuyunca hayrete düştü.



Posta Gazetesi’nin 22.sayfasında yer alan ve “Haydar Dümen’e Soru” konseptinde verilen ilanda, dizinin genel konusundan yola çıkılarak “Kimse ile birlikte olmadım ama hamileyim” sorusu öne çıkartıldı.

İlk kez izleyicisi ile gazete ortamında tanışan ve ilanlara yeni bir soluk getiren bu çalışma; büyük merak uyandırdı. Gerçekleşen bir vaka zannedilen sonrasında ilan olduğu anlaşılan farklı tanıtım çalışması sosyal medya ve internette de büyük ilgi gördü.



Güçlü oyuncu kadrosu ve heyecan dolu hikayesiyle izleyicilerin beğenisini kazanan “Hayat Mucizelere Gebe ” yeni bölümleri ile her Pazar akşamı Kanal D’de..