Medya
02 Kas 2010 13:09 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:45

''HATIRLAYAMADIM, BAŞBAKAN BUNLARLA DA SAVAŞMIŞ MIYDI?''

Başbakan'ın Oktay Ekşi'nin yazdığı yazı için "Bunlarla mücadele etmem, savaşırım" dediğini hatırlatan Candaş Tolga Işık, başka yazarların yazdığı galiz küfürleri hatırlatıp sordu.

Başbakan’ın Oktay Ekşi’nin yazdığı yazı hakkında "Bunlarla mücadele etmem, savaşırım" dediğini hatırlatan Posta yazarı Candaş Tolga Işık, bugün köşesinden başka yazarların yazdığı galiz küfürleri hatırlatıp sordu: "Hatırlayamadım, Başbakan bunlarla da savaşmış mıydı?"

İşte "Unutkanlığımı Türklüğüme verin" diye yazan Işık’ın bugün köşesinde hatırlattığı o galiz küfürler:

"Başbakan ölüm döşeğindeki Prof.Dr. Türkan Saylan’a, "Karargahtaki subaylara genç kızlar gönderiyor" diye pislik atan gazetecilerle de savaşmış mıydı?

Hanefi Avcı’ya "Sen in g... nü biz kaldırdık, biz indiririz" diyen Taraf Gazetesi yazan ile?

Kemal Kılıçdaroglu için "Yalancı, Tornistan Kemal, ’Bunun’ durumu farklı, yalancılığı ahlaki sorun yapmıyor..." İlhan Selçuk için "Böyle adamın Avrupa’da yüzüne tükürürler, bizde baştacı ediyorlar..." diye yazan yazarla...?
Egemen Bağış’ı protesto eden üniversitelilere "Diplomalı eşekler, p.ç kuruları..."
Bir gazeteci için "Al sana fikir yazısı ulan puşt" diye yazanla...?
Savaşmayı geçtim, ayıplamış mıydı?
Unutkanlığımı Türklüğüme verin...

Gazeteci Fatih Altaylı için, "O...çocuğu...Anası onu doğurmamış, s...mış" diye yazan Akit Gazetesi yazan değil miydi Başbakan’m uçağında başköşede oturan?
Bu mudur çirkeflikle mücadele, böyle mi savaşılır alçaklarla?

Çok şükür vicdan sahibiyiz... Ve o vicdan diyor ki: "Başbakan Oktay Ekşi konusunda yerden göğe kadar haklıdır." Ama aynı vicdan sormadan edemiyor: Başbakan niye sadece ucu kendine dokunan alçaklıklarla savaşıyor?"