Magazin
24 Mayıs 2021 09:26 Son Güncelleme: 24 Mayıs 2021 09:42

Hastaneye kaldırılan Simge Sağın taburcu oldu

Tatil için bulunduğu ABD dönüşünde uçakta mide bulantısı şikayetinde bulunan ünlü şarkıcı Simge Sağın, hastaneye kaldırılmıştı. Dört gün boyunca hastanede tedavi gören Simge Sağın sağlık durumuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

ABD seyahati dönüşünde yolculuk sırasında rahatsızlanan Simge Sağın, uçakta yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Mide bulantısı ve kusma şikayetiyle tedavi altına alınan Simge Sağın'a gıda zehirlenmesi teşhisi konuldu.

TABURCU OLDU

Dört gün boyunca hastanede tedavi gören Simge Sağın daha sonra ise taburcu edildi. Ünlü şarkıcı, sosyal medya hesabından da sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı. 
Sağın paylaşımında "Herkese merhabalar. Öncelikle sağlık durumumdan dolayı geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim. 4 gün sonunda taburcu oldum. Bir süre daha evde dinlenmem gerekecek. Hepinizi çok seviyor ve öpüyorum" ifadelerini kullandı.

 "KALBİMİN EKMEĞİNİ YİYORUM"

Öte yandan geçtiğimiz hafta Youtube'da yayınlanan 'İbrahim Selim ile Bu Gece' programının Ramazan Bayramı'nın ikinci konuğu Simge Sağın, samimi itiraflarıyla dikkat çekmişti.
Ünlü popçu, şarkı seçimi ve başarısı hakkında, "Bu işin formülü yok, kalbimi dinliyorum, kalbimin ekmeğini yiyorum. Sadece hissettiğim, sesime yakıştığına inandığım, stüdyoya girip şarkıyı söyledikten sonra bir elbise gibi bana yakışıp yakışmadığına karar veriyorum. İç güdüyle hissedip öyle yola çıkıyorum" demişti.