Gündem
02 Ağu 2014 16:24 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:31

Hastaneden acı haber geldi; Sabah muhabiri hayatını kaybetti!

Galatasaray tesislerinde kafası kapıya sıkışan Sabah muhabiri Erkan Koyuncu'dan acı haber geldi.

Florya Metin Oktay Tesisleri'ne gelen Sabah Gazetesi fotomuhabiri Erkan Koyuncu talihsiz bir kaza sonucu tesisin demir kapısına sıkıştı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan talihsiz gazeteci Koyuncu burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtulamadı ve hayatını kaybetti.
 
Galatasaray Florya Metin Oktay Tesisleri'ne sabah antrenmanını takip etmek üzere gelen gazetecilerden Sabah Gazetesi Foto Muhabiri Erkan Koyuncu, tesisin demir kapısına sıkıştı. Basın mensupları 10.00'daki antrenmanın başlamasıyla birlikte içeri alınırken kapıdan geçen Koyuncu, demir kapının kapandığını görmeyerek araya sıkıştı.
 
Görevliler olayı farkedip kapıyı açıncaya kadar çok kısa sürede bir anda kanlar içinde yerde kalan Koyuncu'ya ilk müdahaleyi kulüp doktorları yaptı. Görevlinin Koyuncu'yu fark edip kapıyı yeniden açmasıyla kanlar içinde yere yığılan deneyimli foto muhabire ilk müdahaleyi kulüp doktorları yaptı.
 
Çok kan kaybeden Erkan Koyuncu Bakırköy Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı ancak tüm müdahalelere rağmen yaşam mücadelesini kaybetti.