Gündem
17 Nis 2011 08:23 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:14

HANZADE DOĞAN BOYNER'İN ACI GÜNÜ!

Doğan Holding Yönetim Kurulu Üyesi Hanzade Doğan Boyner'in acı günü..

Doğan Holding Yönetim Kurulu Üyesi Hanzade Doğan Boyner’in eşi, BD Otomotiv’in İcra Kurulu Başkanı Osman F. Boyner’in babaannesi Hacı Muammere Boyner, önceki gün vefat etti. Boyner’in cenazesi dün Teşvikiye Camii’nde kılınan öğle namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı’na defnedildi.

Doğan Holding Yönetim Kurulu Üyesi Hanzade Doğan Boyner’in eşi olan ve BD Otomotiv’in İcra Kurulu Başkanı Osman F. Boyner’in babaannesi, merhum Hacı İsmail İsmail Hakkı Boyner’in eşi Hacı Muammere Boyner, dün toprağa verildi.

Osman F. Boyner’in 96 yaşında hayata gözlerini yuman babaannesi Muammere Boyner’in cenazesi Teşvikiye Camii’nde kılınan öğle namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı’nda defnedildi. Memleketi Kastamonu Tosya’da adına 100 yataklı öğrenci yurdu yapılan Muammere Boyner’in cenaze namazında, Hulki Boyner, Nemci Boyner, Nihat Boyner ve Fuat Boyner taziyeleri kabul etti. Hacı Muammere, son yolculuğuna, Boyner-Doğan Aileleri’yle yakınları ve sevenlerinden oluşan kalabalık bir topluluk tarafından uğurlandı.

Doğan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Arzuhan Doğan Yalçındağ, Doğan Holding Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ali Yalçındağ da cenazede ailelerini yalnız bırakmadı. Yaptığı yardımlar ve hayırseverliğiyle tanınan Muammere Boyner’in eşi İsmail Hakkı Boyner de 17 yıl önce vefat etmişti.

Cenazeye çelenk gönderen isimler arasında Sema-Aydın Doğan, Ayten-Osman Boyner, Ümit ve Cem Boyner, Nadide Boyner ve Ailesi, Semiha Boyner, Begümhan-Ahmet Faralyalı, Asım-Nurhan Kocabıyık ile Doli ve Memo Eskinazi yer aldı.