Gündem
16 Mar 2011 16:16 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:08

HANGİ ÜNLÜ OYUNCU AK PARTİ'DEN ADAY OLDU?

70'li yılların ünlü bir sanatçısı da AK Parti'den aday adayı oldu

Bir dönem özel bir bankanın reklamlarında oynadığı 'Bay pardon' karakteri ile de tanınan ünlü oyuncu Kaan Girgin, AK Parti'den milletvekili aday adayı oldu.

Girgin, dizi oyuncusu Ceyda Düvenci ile 2002 yılında evlenmiş iki yıl sonra boşanmıştı. Akademisyen, gazeteci Atilla Girgin’in oğlu olan Kaan Girgin, en son 2008 yılında 'Miras' adlı filmde rol aldı. Girgin, Samanyolu TV’de yayınlanan 'Sır Kapısı' adlı dizide de oynadı.

Türkiye’de 1970’li yıllarda söylediği 'Bim bam bom' adlı şarkıyla fırtınalar estiren Yasemin Kumral Şimşek de, İzmir milletvekilliği için AK Parti’den aday adayı oldu. Partinin kurucuları arasında yer alan Şimşek, 1940’lı yılların ünlü şair ve yazarlarından Ahmet Muhtar Kumral’ın kızı.

'GENÇLİĞİMİN ŞARKICISI'
AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, Yasemin Kumral Şimşek’in 2002 genel seçimlerinde İzmir’den milletvekili adayı olduğunu hatırlatarak, "Kendisi partimizin kurucularından. 2002 yılında 2. bölge 5. sıradan milletvekili adayımızdı. Benim gençliğimin şarkıcısı. Bugünün gençleri hatırlamayabilir ama biz onun şarkılarıyla çok eğlenirdik. Aday adayı olması bizi çok mutlu etti" dedi.