Gündem
15 Oca 2013 09:30 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:38

HANGİ ÜNLÜ MEDYA PATRONUNUN EŞİ İLE KIZKARDEŞİ MAL KAVGASINA TUTUŞTU?

Ünlü medya patronunun kızkardeşi, ağabeyinin işyerine el koydu, arkasından eşi gelip ofisi bastı..

İngiltere’de tutuklu bulunan Asil Nadir’in malları için eşi Nur Nadir ile kız kardeşi Bilge Nevzat arasında kavga çıktığı öne sürüldü. KKTC’de yayın yapan Havadis gazetesinin haberine göre, Nur Nadir ile Bilge Nevzat “mal kavgasına” başladı.

İddialara göre, Bilge Nevzat, Kıbrıs Gazetesi’nde Nur Nadir’e ait odanın kilidini değiştirdi ve ofise başka birini yerleştirdi. Nur Nadir de yanına aldığı çilingir ile Kıbrıs gazetesi binasını bastı ve odaya tekrar yerleşti.

Milliyet’ten Sefa Karahasan’ın haberine göre;  Bilge Nevzat, iddiaları reddetti. “Bizim ailemizde hiç bir zaman mal ve para kavgası olmadı” diyen Nevzat, “Bu düşüncelerimi kendi ailemiz için söylüyorum. Nur’la da görüşmüyoruz” dedi.

Nur Nadir, daha önce, “Asil Nadir’le ailesi ilgilenmiyor, tek başıma ben mücadele ettim” demişti. Kavganın bu açıklama üzerine çıktığı ve Bilge Nevzat’ın Nur Nadir’e sert tepki gösterdiği ileri sürüldü.             

Türkiye’ye iadesini istedi

KKTC basını İngiltere’de sahibi olduğu Polly Peck International şirketinden zimmetine 29 milyon sterlin geçirdiği gerekçesiyle 10 yıl hapse mahkum olan Kıbrıslı ünlü Türk işadamı Asil Nadir’in (71) yaptığı başvuruyla Türkiye’ye iadesini istediği öne sürüldü.