Gündem
07 Şub 2013 12:48 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:00

HANGİ ÜNLÜ EKRAN YÜZÜ İŞLERİNİ KAYBEDİNCE KENDİNİ ALKOLE VURDU?

Ünlü ekran yüzü, önce görev yaptığı projeden parasını alamadı, işyerine hırsız girdi, sonunda kendini alkole verdi!

Eşiyle boşandıktan sonra işleri yolunda gitmeyen Ivana Sert'in yüzü bir türlü gülmüyor. Show TV'de Bugün Ne  Giysem adlı yarışma programında parasını alamayan Ivana Sert ticarete atılarak bir cafe açtı. İçki ruhsatı olmadığı için mühürlenen mekanına geçtiğimiz günlerde de hırsız girmişti. Geçtiğimiz aylarda da trafikte alkollü yakalanan Ivana Sert çareyi yine alkolde buldu.

SOYULDU

Bebek'te yakın arkadaşı Sinem Yıldırım'la görüntülenen Ivana Sert yine alkol alırken görüntülendi. Morali oldukça bozuk olduğu gözlenen Sert, mekanda yaklaşık 4 saat kaldı. Geçtiğimiz günlerde içki ruhsatı olmadığı için Nişantaşı’ndaki The Bite adlı cafesi mühürlenen Ivana Sert’in iş yerine on beş gün sonra da hırsız girmiş ve mağazadan 2 bin 500 lira alarak kaçmıştı.

SORULARA YANIT VERMEDİ

Ivana Sert ve Sinem Yıldırım, saat 12:00′da geldikleri Bebek’ten saat 16:00′ da ayrıldı. İki arkadaş yaklaşık dört saat boyunca oturdukları kafede dörder kadeh kırmızı şarap içti. Daha sonra mekanın önündeki taksiye binen Ivana Sert, hırsızlık ve mekanın ruhsatıyla alakalı soruları cevaplamadı.