Gündem
03 Eki 2012 12:11 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:13

HANGİ SPOR MÜDÜRÜ STAR GAZETESİ'NDE YAZAR OLDU? (MEDYARADAR-ÖZEL)

Star Gazetesi spor servisi yazar ailesine çok deneyimli bir isim daha katıldı. İşte detaylar

Gazetecilik mesleğinde 25 yılını geride bırakan Erhan Köknar Star gazetesine transfer oldu.

Meslek hayatının 22 yılını başarılı bir şekilde spor servisi yöneticiliğiyle geçiren Köknar bundan böyle spor yazılarıyla Star gazetesi okurlarının takibinde olacak.

Erhan KÖKNAR kimdir?
Marmara Üniversitesi Basın Yayın yüksek Okulu Gazetecilik ve Halkla İlişkiler Bölümünden 1988 yılında mezun olan Erhan Köknar, Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Akademisi’nde Gazetecilik Yüksek Lisans öğrenimi gördü. Gazeteciliğe 1987 yılında Günaydın Gazetesinde başlayan Köknar, 1989 yılında Türkiye’nin ilk günlük spor gazetesi olan Fotospor’un kuruluşunda yer aldı, burada 6 yıl boyunca görsel yönetmenlik ve Yazı İşleri Müdürlüğü görevlerinde bulundu.

1995 yılında Akşam Gazetesi’ne geçen Köknar Spor müdür yardımcılığını, Güneş Gazetesi Spor Müdürlüğü sıfatıyla birlikte yürüttü. Akşam grubunda 10 yıllık çalışmanın ardından YeniŞafak gazetesinde Spor Müdürlüğü görevini 6 yıl boyunca başarıyla yerine getiren Erhan Köknar çeşitli televizyon kanallarında Telefutbol isimli spor programını hazırlayıp moderatörlüğünü yaptı. Turing'de basın müşavirliği görevini de sürdüren başarılı gazeteci ayrıca 6 yıl boyunca Köşe Yazarı Fehmi Koru ile birlikte düzenledikleri Geleneksel Fasıl Dostluğu toplantılarıyla sık sık medya dünyasında gündem oluşturdu. Bir çok mesleki ödül ve sürekli basın kartına sahip olan 1966 doğumlu Erhan Köknar evli ve bir kız çocuk babası.

MEDYARADAR-ÖZEL