Gündem
07 Ara 2010 10:16 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:51

HANGİ SİNEMA OYUNCUSU TUTUKLANARAK CEZAEVİNE KONULDU?

Ünlü oyuncu, trafik polislerine rüşvet verdiği iddiasıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Sinema oyuncusu ve Yapımcı Ferhat Gündoğdu, trafik polislerine rüşvet verdiği iddiasıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi. 'Hoş Geldin Hayat', 'Sonsuz' ve 'Doz' filmlerinde yapımcı ve oyuncu olarak görev alan Gündoğdu, görevi başındaki polise 200 lira rüşvet teklif ettiği öne sürüldü.

Olay, Cumartesi akşam saatlerinde Basınekspres yolu İSTOÇ mevkiinde yaşandı. İddiaya göre özel bir inşaat firmasına ait 34 JZK 12 plakalı mikser kamyonunu durduran trafik polisleri, ağır tonaj nedeniyle araca 3 bin lira ceza kesti. Bir müddet sonra mikser kamyonuna ceza kesen trafik ekiplerinin yanına gelen sinema oyuncusu Ferhat Gündoğdu, kendisini firma yetkilisi olarak tanıttı. Cezayı kesen trafik ekiplerinden mikser kamyonuna kesilen cezayı iptal etmesini isteyen Ferhat Gündoğdu, bu çabasında başarılı olamadı.

Daha sonra trafik polislerine rüşvet teklif eden Gündoğdu, memurların, "Bu yaptığınız yasal değil, siz suç işliyorsunuz." tepkisini aldı. Polislerin kendisini uyarmasını önemsemeyen Gündoğdu, daha sonra ısrarlı davranarak memurlara 200 lira vermeye çalıştı. Polis memurları kendilerine açık açık rüşvet teklif eden Gündoğdu hakkında tutanak tuttu. Rüşvet olarak teklif edilen para ile birlikte hakkında tutanak tutulan Gündoğdu, geceyi polis merkezinin nezaretinde geçirdi. Daha sonra mahkemeye çıkarılan Gündoğdu, tutuklanarak Metris Cezaevi'ne gönderildi.

Gündoğdu, işlemlerinin ardından Bağcılar Yüzüncü Yıl Polis Merkezi'nden elleri kelepçeli bir şekilde polis otomobiline bindirilirken, basın mensuplarının, "Hakkınızdaki iddialar doğru mu?" sorusuna, "Kabul etmiyorum." yanıtını verdi. Yakınları ise basın mensuplarının görüntü almaması için Gündoğdu'nun bindirildiği aracı mont yardımıyla kapatmaya çalıştı.

Elleri kelepçeli bir şekilde polis otosuna bindirilen Gündoğdu, Metris Cezaevi'ne götürüldü.