Gündem
11 Nis 2012 14:40 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:31

HANGİ GÜZEL GAZETECİ SPOR ANTRENÖRÜ OLDU?

Ünlü gazeteci, Herkes İçin Spor Federasyonu'nun kursunu başarı ile bitirerek antrenör belgesi aldı.

Son kitabı ‘60 Günde İdeal Vücut’ ile büyük ses getiren ve çok satanlar listelerinde yerini alan Ece Vahapoğlu, eğitim alarak sertifikalı wellness antrenörü oldu.

Sağlıklı yaşam ve spora verdiği önemle tanınan Ece Vahapoğlu, Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı Herkes İçin Spor Federasyonu’nun kursunu başarı ile bitirerek antrenör belgesi aldı.

Özel etkinliklerde sağlıklı yaşam seminerleri de vermeye başlayan Vahapoğlu, bu resmi belgeyle sporu iyice yaşamına sokmuş oldu.

SAĞLIKLI YAŞAM SEMİNERLERİ VE GRUP EGZERSİZLERİ

Her yaşta yapılacak sağlık, zindelik, kuvvet gibi özellikleri içeren her türlü fiziksel ve zihinsel egzersizin yapılmasında ve özel spor tesislerinin açılmasında aranan bu resmi belgeyle Vahapoğlu, halka spor yaptırabilecek ve seminerler verebilecek.

Geçtiğimiz aylarda yürürlüğe giren yeni düzenleme ile bu belge olmadan kamuoyunda spor yaptırmak, egzersiz gösterilen TV programı yapmak, sağlık ve spor merkezi açmak artık yasak. Ünlüler de bundan böyle belgeleri olmadan sporla ilgili faaliyetleri kamuya açık yerlerde yapamayacak.

Ece Vahapoğlu da resmi belgesiyle Türkiye’nin çeşitli illerinde sağlıklı yaşam seminerleri vermeye ve etkinliklerde özel çalışmalar yapmaya başladı.