Magazin
14 Eyl 2012 16:47 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:08

HANGİ GENÇ OYUNCU CİHANGİR SOKAKLARINI BİRBİRİNE KATTI? (MEDYARADAR- ÖZEL)

Bir dönemin çocuk yıldızı, şimdilerin seksi oyuncusu, ünlü sevgilisinin arabasının camlarını parçaladı.

Genç oyuncu Maral Büyüksaraç, önceki gece Cihangir’i birbirine kattı..

Bir dönem Bizimkiler dizisinde çocuk oyuncu olarak görev yapan Maral Büyüksaraç, ünlü oyuncu Fırat Tanış’ın arabasının camlarını balyozla kırdı..

İddiaya göre olaylar şöyle gelişti; bir süredir Fırat Tanış ile birlikte olan esmer güzeli Maral Büyüksaraç, Cihangir’deki evinde sevgilisi Fırat Tanış’la yüksek sesle tartışıp kavga ettikten sonra sokağa fırladı.. Tanış’ın aracının camlarını kıran genç oyuncuya komşuları müdahele etmek istedi..

İŞTE MARAL BÜYÜKSARAÇ’IN ÇILDIRTAN POZLARI : FOTO GALERİ

Komşularının kendisine müdahalesine kızan Büyüksaraç, kadın komşusunun evine doğru koşup kapısını tekmeleyerek, ağıza alınmayacak küfürler etti.

’’Sana ne oluyor geri zekalı kadın. İstediğimi yaparım. Beni rahat bırakın’’ diye komşularına bağıran 18 yaşındaki aykırı oyuncu, Fırat Tanış’ın yardımıyla olay yerinden uzaklaştırıldı.

Maral ve Tanış’ın üzerindeki bornoz dikkatlerden kaçmadı. Daha önce de Cihangir sokaklarında ve Maral’ın okuduğu kampüse bornozla giren çift gazetecilerle tartışmıştı.

MARAL BÜYÜKSARAÇ’A KIZDI KULÜBÜ BASTI

Sevgilisi Fırat Tanış’a öfkelenen antipopüler kadın Maral, arkadaşlarını arayarak Ortaköy’e geçti. Ortaköy’de bar beğenmeyen oyuncu sonunda bir kulübe girdi. Bir diğer iddiaya göre alkolün dozunu kaçıran Maral,müziğin ritmine kapılınca dans edip içmeye devam etti.

Geç saatlere doğru kulübe gelen Fırat Tanış, sevgilisi Maral’ın erkek arkadaşlarıyla dans ettiğini görünce küplere bindi. Kulübü birbirine katan çifte kulüb çalışanları müdahale edince esmer oyuncu çıldırdı. Alkolden ayakta duramayan seksi oyuncuyu kucağına alarak bardan çıkan Fırat Tanış, camları kırık arabasına binerek oradan uzaklaştı.

MEDYARADAR- ÖZEL