Magazin
16 Mar 2021 10:32 Son Güncelleme: 17 Mar 2021 00:37

Hande Erçel'in aşk hayatında ikinci Murat dönemi mi başladı?

Ünlü model ve oyuncu Hande Erçel'in gizli sevgilisinin kimliği ortaya çıktı. İddiaya göre zengin işadamı sevgilisinin adı Murat Akdoğan. magazin dünyası daha önce Murat Dalkılıç'la ilişki yaşayan Hande Erçel için "2. Murat dönemi yaşıyor" esprisini konuşuyor.

Dizilerin en çok konuşulan güzel oyuncuları arasında yer alan Hande Erçel'in yeni aşka yelken açtığı kulislere bomba gibi düştü. Son zamanlarda çok yakıştırıldığı gibi Kerem Bürsin ile değil de zengin bir işadamı ile birlikte olduğu kulislerde konuşuluyor. 

Oynadığı dizilerle ve birlikte olduğu ünlü isimlerle gündemden düşmeyen Hande Erçel'in gizli sevgilisinin olduğu ortaya çıktı. Özel hayatıyla sık sık gündeme gelen Hande Erçel şarkıcı Murat Dalkılıç ile uzun soluklu ilişki yaşamıştı.

Bu ilişkinin bitiminin ardından ise Kerem Bürsin ile aşk dedikodularıyla hemen hergün magazin medyasında yer alan Hande Erçel'le ile ilgili bomba gibi bir iddia kulislere düştü.

İddiaya göre Hande Erçel'in özel hayatında ikinci Murat dönemi başladı.

Kerem Bürsin ile yaptığı samimi paylaşımlarla aşk haberlerini alevlendiren Hande Erçel 'sadece arkadaşız 'dese de hayranları ikiliyi çok yakıştırıyordu. Ancak genç kadın sağ gösterip sol vurdu. Kulaktan kulağa yayılan dedikodulara göre Hande Erçel, bundan bir ay önce Murat Akdoğan isimli genç bir iş adamıyla aşk yaşamaya başladı.

ZENGİN İŞADAMI KİM

Çok zengin bir ailenin oğlu olduğu öğrenilen Akdoğan'la ilişkisini gizli tutmaya çok dikkat eden güzel oyuncunun, genç işadamını Instagram'da takip ediyor olması da dedikoduları alevlendirdi.