Magazin
25 Mayıs 2011 14:11 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:23

HANDE ATAİZİ ÖZEL HAYATLAR'DAN NEDEN ÇEKİLDİ? CİHAN ÜNAL İÇİN NELER SÖYLEDİ?(MEDYARADAR/ÖZEL)

Hande Ataizi, başrolü Cihan Ünal ile paylaştığı ve cesur sahnelerin yeraldığı "Özel Hayatlar" isimli tiyatro oyunundan ayrılmasının ayrıntılarını Medyaradar'a açıkladı...

İşte Hande Ataizi'nin Medyaradar'a gönderdiği açıklama...

Herkesin malumu olduğu üzere tiyatro oyunlarının sahnelenme süresi ve sayısı bellidir, çok daha önceden kesinleştirilir. Sonsuz saygı duyduğum Gencay Hanım’ın projesi olduğu için formal eğitimini aldığım tiyatroya gönülbağımdan, saygın bir eserin parçası olabilmek adına bu oyunda oynadım ve görevimi tamamladım.
 
Sayın Cihan Ünal’ın kanser hastaları için yapılacak bir gösteriden kaçmışım intibaını yaratacak sözlerini en hafifinden yadırgatıcı buldum. Karşılıklı mutabakat ve kendisinin son derece iyi bildiği nedenlerle nihayetlendirilen bir oyunun ardından beni zor durumda bırakma niyetiyle verdiği demecin ne tiyatro sanatına, ne Gencay Hanım’ın emeklerine, ne de oyunumuzun başarısına yakışmadığını belirtmek zorundayım.
 
Cihan Bey’in oyunun bitmesinin ardından telefonuma yollamış olduğu mesajı ve gönderilme nedenlerini kamuoyuyla paylaşmamamızı tercih edeceğine de eminim. Vermek zorunda olduğum bu basın demeciyle yetiniyorum.
 
Saygılarımla,
Hande Ataizi


MEDYARADAR/ÖZEL