Magazin
23 Eki 2020 10:32 Son Güncelleme: 23 Eki 2020 13:28

Hande Ataizi bir gün süren evliliğini anlattı: İstenmeyen gelin oldum

Dijital bir platformda yayınlanacak olan Alya dizisiyle ekranlara dönmeye hazırlanan ünlü oyuncu Hande Ataizi, Jülide Ateş'in sunduğu 40 programına katıldı. Programda yıllar önce yaptığı ve bir gün süren evliliğiyle ilgili soruyu da yanıtlayan Hande Ataizi "İstenmeyen gelin oldum" cevabını verdi.

Haber Global ekranlarında yayınlanan Jülide Ateş'in sunduğu 40 programının bu haftaki konuğu Hande Ataizi oldu. Ataizi, sunucu Ateş'in sorduğu sorulara açıklıkla yanıt verdi.

Hande Ataizi yıllar önce Fethi Pekin ile nikah masasına oturmuş ancak çiftin evliliği bir gün sürmüştü. Ataizi bir günlük evliliğinin neden bittiğini açıkladı. Hande Ataizi, "24 saatlik evlilik nasıl bir duyguydu?" sorusuna şu şekilde yanıt verdi:

"İSTENMEYEN GELİN OLDUM"

"Olayın aslı medyaya yansımadı. Fethi, evlilik teklifi etti. Uzaktan arkadaşlığımız vardı, birbirimizin yara sarma bölümünde yakınlaştık. Evlenme teklifi edince de Annem “Hande seviyor musun gerçekten?” dedi. Annem; “Bu insanlar hiçbir şekilde benimle tanışmak istemediler, bu biraz saçma olmuyor mu, ben Fethi ile konuşayım” dedi. Fethiye’de “Evlenmeyin oğlum, daha erken, ailende zaten benimle tanışma gibi bir girişimde bulunmadı…” O da dedi ki “Benim ailem çok zor, uzlaşılmayacak bir aile, onun için benim kararım kesin” dedi. Annem “O zaman madem bir karar verdiniz, o zaman Fethi’ye evlilik sözleşmesi öner, ailesi eğer kafasında varsa zenginiz biz; en azından karşı tarafın aklından bu düşünceler kalkar” dedi. Onun üzerine ben teklif ettim annemin isteği üzerine!  O da bana dedi ki “Asla böyle bir şey söz konusu değil, ben evleneceğim kadına böyle bir şey imzalatmam!”

Evleneceğim gün, bir sözleşme geldi! Şoförle. Ve telefonda terbiyesiz bir şeyler söylendi. Sırları da açık etmeyeyim, mesleğinin de bana söylediği meslek (avukatlık) olmadığını öğrendim, babasıyla çalışmasın kendi ayakları üzerinde dursun istiyordum, ama olamayacağını öğrendim. Tüm bu fiyaskolarla, o sözleşmeyi imzaladım, nikah kıyıldı. En son arabada giderken anneme laf etti, “Beni sevseydin o evlilik sözleşmesini avukata götürmezdin ananla!” gibi bir laf olunca, benim de hayatımda bir tek annem var, ona da ben asla laf söyletmem! O annemin daha fazla boynunu eğdirmemek ve kendi mutluluğum adına da böyle bir karar vermek zorunda kaldım. O da bir geceye denk geldi!"

"ZENGİN OLAN DA CİMRİ ÇIKTI"
"Hande Ataizi zengin erkekler mi birlikte olur?" sorusunu da yanıtlayan ünlü oyuncu "Hayatımda çok varlıklı 2 kişi oldu birincisi 24 saatlik evli kaldığım biri, diğeri de ondan sonra birlikte olduğum kişi.Benim için önemli olan Paris'e gitmek değil.Paris'e kimle gittiğim. Hep kalbimin sesi dinledim. Zengin olan da cimri çıktı" dedi.