Magazin
25 Haz 2019 16:54 Son Güncelleme: 25 Haz 2019 17:19

Hamdi Alkan ve Selen Görgüzel'den tepki çeken hareket!

İstanbul’da geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden usta sanatçı Enis Fosforoğlu'nun Kadıköy Moda Camii'nde kılınan cenaze namazına Hamdi Alkan-Selen Görgüzel çifti damga vurdu.

71 yaşında hayatını kaybeden Enis Fosforoğlu için düzenlenen cenaze töreninde Hamdi Alkan ile eşinin ilginç bir görüntüsü objektiflere takıldı.

Hamdi Alkan, tabuta sarılıp gözyaşı döken eşi Selen Görgüzel'i telefonla çekerken, o anlar fotoğraflandı.

Ünlülerin cenazelerinde fotoğraf çekme merakı Enis Fosforoğlu'nun cenazesinde ilginç bir durum yaşandı. Hamdi Alkan'ın eşi Selen Görgüzel tabuta sarıldı. O anlarda da eşi Hamdi Alkan eşinin tabuta sarıldığı anları fotoğrafladı.

SELEN GÖRGÜZEL'DEN AÇIKLAMA

Selen Görgüzel, eleştirilerin ardından sosyal medya hesabında yazılı bir açıklama yayınladı:

"Vicdansızsınız! Lanet olsun sizin magazin anlayışınıza! Benim acımı sorgulayacak kadar kendinizi Allahlaştırmaya kalkıyorsunuz! 'Baba' dediğim Enis abimi kaybetmişim yüreğim dağlanırken tabut başındaki fotoğrafımı paylaşıp, acımı şova döndüren sizsiniz! Bir de 'tabut başında poz verdi' diye haber yapmışsınız, yazıklar olsun size! Eşimden ben rica ettim 'Enis babamın tabut ve cenaze fotoğraflarını çek' diye çünkü hayat Instagram'dan ibaret değil. 'Aile arşiv' denilen bir şey var acını sevincini özel sakladığın! Ben çekip bir yerde mi paylaştım? Çeken siz! Haber yapan siz! Yerilen ben! Enis baba çok özür dilerim böyle saçma sapan bir magazin haberinde adın benim yüzümden geçtiği için!"