Televizyon
20 Haz 2022 12:08 Son Güncelleme: 20 Haz 2022 12:11

Halka dizisi ekrana dönüyor! Hangi kanalda yayınlanacak?

Ocak 2015'te ilk bölümüyle TRT 1 ekranında izleyiciyle buluşan Halka dizisi, 28 Mayıs 2019 tarihinde yayınlanan 19. bölümü ile final yapmıştı. Sevilen dizi, ekrana dönüyor.

TRT 1'in ES Film imzalı sevilen dizisi Halka ekrana dönmeye hazırlanıyor. Nazan Kesal, Serkan Çayoğlu, Kaan Yıldırım, Hande Erçel, Hazal Subaşı, Ahmet Mümtaz Taylan, Burak Sergen gibi isimleri buluşturan dizi, 28 Mayıs 2019 tarihinde yayınlanan 19. bölümü ile final yapmıştı.

Sevilen dizi ekranlara dönüyor. Detayları, ünlü müzisyen ve gazeteci Sina Koloğlu yazdı.

HALKA GELİYOR

TRT'de yayınlanan 'Halka' dizisi büyük ilgi görmüştü. Farklı bir diziydi. Devamının çekilmesi yönünde izleyiciden büyük baskı geldi. Karşılığı geliyor anlaşılan. Kulağıma gelen, dizinin yeni bölümleri yazılıyor.

1 saatlik, 8 bölüm olacak. Büyük olasılık TRT'nin dijital platformunda yayınlanması düşünülüyor. Daha önce Peaky Blinders'ın kurgucusunun, tüm bölümlerini dijitale uygun hızlı bir akışla yeniden kurguladığı yazılmıştı.

İlk aşamada bu bölümlerin gelmesi düşünülüyor. Daha sonra, yeni bölümlerinin yayınlanması planlanıyor. Kadroya yeni isimler gelecek gibi görülüyor. Tüm işler yolunda giderse, Eylül ayında çekimlerin başlaması düşünülüyor.

Anladığım, yapım ekibi yine de temkinli. Şahsen ben bir adım atılmasını önemli buluyorum. 'Halka' farklı bir diziydi ve hani tadı damakta kalmıştı diyebilirim.

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sina Koloğlu (@sinakologlu)'in paylaştığı bir gönderi