Televizyon
04 Eki 2013 14:05 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:41

HAKAN YILMAZ'DAN ŞAŞIRTAN DEĞİŞİM; HANGİ ROLLE EKRANA GELECEK?

Ekran ömrü uzun süren önemli dizilerde başrol oynayan Hakan Yılmaz, yeni rolüyle hayranlarını şaşırtacak.

‘Ayrılsak da Beraberiz’ ve ‘Yahşi Cazibe’ gibi ekran ömrü uzun süren dizilerde başrol oynayan Hakan Yılmaz, yeni rolüyle hayranlarını şaşırtacak. 

Son olarak reyting canavarına yenilen ‘Ali Ayşe’yi Seviyor’da oynayan Yılmaz, yeni dizisi ‘Cesur Hemşire’de erkek hemşire olarak izleyici karşısına çıkacak. ATV’de ekrana gelmesi planlanan diziyi ise NTC Yapım üstleniyor. Yönetmen koltuğunda Gürcan Mete Şener’in oturacağı dizi kasım ayının ortasında ekrana gelecek.

Sit-com olacak dizinin dekor çalışması devam ederken yapım şirketinin Ayça Varlıer, Şebnem Bozoklu ve Tuluğ Çizgen gibi isimlerle görüşme aşamasında olduğu öğrenildi. Hakan Yılmaz’ın kayınpederini Settar Tanrıöğen’in oynamasını isteyen yapım şirketinin, oyuncunun yüksek ücret istemesi nedeniyle bu kararından vazgeçtiği söylendi. Yıllardır doktor olmak istemesine rağmen bu hedefine ulaşamayan Hakan Yılmaz, yurtdışında hemşirelik bölümünü bitirdikten sonra İstanbul’a geliyor. Dizi, hemşire olarak çalıştığı hastanede eşinin de doktor olmasıyla aralarında geçen komik diyaloglarla güldürecek.