Televizyon
18 Şub 2013 08:49 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:01

''HAKAN ŞÜKÜR'E İKİ ÇİFT LAFIM OLACAK!'' TOLUNAY KAFKAS FENA ÇATTI!

Trabzonspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Fenerbahçe yenilgisinin ardından önemli açıklamalarda bulundu...

Tolunay Kafkas, maçla ilgili olarak "Yapacak yorum yok. Bizim kendi sorunlarımız var. Rakibe karşı yumuşak oynadık. Hatanın tamamı bana aittir. Ben kaybettim maçı. Fenerbahçe Spor Kulübü’nü haklı galibiyetinden dolayı tebrik ediyorum" dedi.

HAKAN ŞÜKÜR’E YANIT
Kafkas, LİG TV’nin yorumcularından Hakan Şükür’ün geçtiğimiz haftaki sözlerine de yanıt verdi. Hakan Şükür hafta içinde Tolunay Kafkas’ın Sivasspor maçının ardından yaptığı "3 ay süre istiyorum" sözlerini Gaziantep galibiyetinden sonra neden söylemediğini hatırlatmıştı.

"BENİ KİMSEYLE KARIŞTIRMASINLAR"
Kafkas, "Maçla ilgili değerlendirmenin dışında Hakan Şükür’e iki çift lafım olacak. Ben sözünün arkasında duran bir adamımdır. Benim söylemlerimi kimseyle karıştırmasınlar. Gaziantepspor maçından sonra da takımın tam hazır olamayacağını söylemiştim. Teknik adamlık yapıyorsanız söylediklerinizin arkasında durmak zorundasınız. Biz göründüğünden daha büyük ve güçlü bir camiayız. Kendime kredi sağlamak için bunları söylemiyorum. İstediğim ve kendime inandığım için bunları ifade ediyorum" dedi.