Gündem
22 Eyl 2023 07:49 Son Güncelleme: 22 Eyl 2023 07:50

Hakan Fidan'dan yoğun diplomasi trafiği!

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Letonya Dışişleri Bakanı Arturs Krisjanis Karins ile New York’ta bir araya geldi. Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, New York’ta Avrupa Birliği (AB) Dış İlişkiler ve Güvenlik Politikası Yüksek Temsilcisi Josep Borrell ile bir araya geldi.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD’de temaslarına devam ediyor. Bakan Fidan, New York’ta Letonya Dışişleri Bakanı Arturs Krisjanis Karins ile bir araya geldi.

AB YÜKSEK TEMSİLCİSİ BORREL'LE GÖRÜŞTÜ

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD’de temaslarına devam ediyor. Bakan Fidan, New York’ta Avrupa Birliği (AB) Dış İlişkiler ve Güvenlik Politikası Yüksek Temsilcisi Josep Borrell ile bir araya geldi.

BAHREYN

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, New York’ta Bahreyn Dışişleri Bakanı Abdullatif bin Rashid al Zayani’yle bir araya geldi.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD’deki yoğun programına devam ediyor. Bakan Fidan, New York’taki Türkevi’nde Bahreyn Dışişleri Bakanı Abdullatif bin Rashid al Zayani’yle görüştü.

İSPANYA

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, New York’ta İspanya Dışişleri Bakanı Jose Manuel Albares ile bir araya geldi.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD’deki temaslarına devam ediyor. Bakan Fidan, New York’ta İspanya Dışişleri Bakanı Jose Manuel Albares ile görüştü.

NİKARAGUA

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Nikaragua Dışişleri Bakanı Denis Moncada ile görüştü.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ​Birleşmiş Milletler (BM) 78'inci Genel Kurulu'na katılmak üzere bulunduğu New York'ta Nikaragua Dışişleri Bakanı Denis Moncada Colindres'le BM Genel Kurulu marjında bir görüşme gerçekleştirdi.

PANAMA

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, New York’ta Panama Dışişleri Bakanı Janaina Tewaney Mencomo’yla görüştü. Görüşmenin ardından Türkiye-Panama arasında Siyasi İstişare Mekanizması Kurulmasına İlişkin Mutabakat Muhtırası imzalandı.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD’deki temaslarına devam ediyor. Bakan Fidan, New York’taki Türkevi’nde Panama Dışişleri Bakanı Janaina Tewaney Mencomo’yla görüştü. Görüşmenin ardından Türkiye-Panama arasında Siyasi İstişare Mekanizması Kurulmasına İlişkin Mutabakat Muhtırası imzalandı.

BELARUS

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, New York’ta Belarus Dışişleri Bakanı Sergei Aleinik’le bir araya geldi.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD’deki yoğun programına devam ediyor. Bakan Fidan, New York’ta Belarus Dışişleri Bakanı Sergei Aleinik’le görüştü.

ETİKETLER
#hakan fidan #abd