Spor
23 Haz 2022 22:33 Son Güncelleme: 23 Haz 2022 22:40

Hakan Çalhanoğlu'ndan İbrahimoviç'e sert sözler: "Ben 40 yaşında olsam..."

Milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu, eski takım arkadaşı Zlatan İbrahimoviç'in kendisi hakkındaki sözlerine yanıt verdi

Serie A ekiplerinden Inter'de forma giyen milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu, Tivibu Spor'a yaptığı açıklamada eski takım arkadaşı Zlatan Ibrahimoviç'in kendisi hakkındaki sözlerine yanıt verdi.

Çalhanoğlu, "Adam 40 yaşında, ben 40 yaşında olsam bunu yapmam. 18 yaşında değilsin ki. İlgi çekmeyi seviyor, bunlarla yaşıyor zaten. Hiç katkısı yoktu bu sene, hiç oynamadı. Ama taraftarın ilgisini çekmek için her şeyi yapıyor." ifadelerini kullandı.

İbrahimoviç'le birlikte oynadıkları dönem aralarının iyi olmasına gönderme yapan Çalhanoğlu, "Milan’da oynarken beni sürekli arayan, yemeğe çıkmak isteyen, birlikte motorsiklet kullanan kişinin bunu yapması doğru değil. Ben ona saygı duydum, o da bana karşı öyleydi. Kitabında da beni yazmış. Yazması gerekiyordu, yoksa kitabı boş olurdu. En iyisi ona cevap vermemektir" dedi.

Zlatan Ibrahimovic, 11 yıl sonra gelen Milan şampiyonluğunun ardından kutlamalarda Milan taraftarlarından Hakan Çalhanoğlu'na mesaj göndermelerini istemişti. Deneyimli oyuncu, "Hakan Çalhanoğlu'na mesaj gönderelim... Duymuyorum! Haydi Hakan için mesaj gönderelim..." diyerek milli futbolcuya sataşmıştı.

Şampiyon Milan'da taraftar, sezon başında Inter'e transfer olan Hakan Çalhanoğlu'nun her fırsatta protesto etmişti. Hemen hemen her kutlamada milli futbolcunun aleyhine tezahüratlarda bulunurken aynı zamanda ağır şekilde tepki göstermişlerdi.

Milli yıldız ayrıca sezon boyunca her Milano derbisinde ıslıklanmıştı.