Gündem
18 Ağu 2015 09:23 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:49

Hakan Aygün'den skandal benzetme! "Erdoğan'ın içinde de PKK gibi..."

Halk TV Genel Yayın Yönetmeni Hakan Aygün, koalisyon sürecinin olumsuz sonuçlanması sonrasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alarak skandal sözler söyledi.

Koalisyon görüşmelerinin son bulmasının ardından Halk TV Genel Yayın Yönetmeni Hakan Aygün, bu durumun sorumlusunun Cumhurbaşkanı Erdoğan olduğunu ileri sürdü. Ancak eleştirilerini dile getirirken skandal sözler sarfettti.

PKK GİBİ ERDOĞAN'IN DA İÇİNDE...

Aygün, Erdoğan'ın "İster kabul edilsin, ister edilmesin, Türkiye'nin yönetim sistemi bu anlamda değişmiştir" sözlerini; Necmettin Erbakan'ın  "Kanlı mı olacak, kansız mı olacak?" açıklamasına benzettiği konuşmasında "Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yaptıklarının bundan farkı ne? PKK gibi Erdoğan'ın da içinde şiddet var" diyerek skandal bir açıklama yaptı.

PKK SENİN KÜRT ULUSALCI VERSİYONUN

Akgün şöyle devam etti sözlerine:


"PKK'da senin kafanın Kürt ulusalcı versiyonu. O da Erdoğan gibi benim doğrum tek doğru diye bakıyor, silahları ateşliyor. Sen de dünden razı devletin silahlarını ateşliyorsun. Devleti savunma pozisyonunda haklı çıkmaya çalışıyorsun ama bu şiddet PKK gibi senin içinde de var."