Televizyon
30 Mar 2012 13:59 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:29

HABERTÜRK'TEN YENİ BİR PROGRAM! HANGİ TECRÜBELİ GAZETECİ SUNACAK?(MEDYARADAR/ÖZEL)

Her bölümde hayatın içinden isimlerin hayret veren hikayelerinin temel alınacağı program Habertürk Tv'nin yaz sürprizi olarak geliyor.

Yapımcılığı ve sunuculuğu  Nazenin Tokuşoğlu tarafından gerçekleştirilecek Neler Oluyor Hayatta Habertürk’ün yeni programı olarak Pazar günleri ekrana gelmeye başlıyor.

Uzun yıllar röportajları ile adından söz ettiren Habertürk’ün deneyimli muhabiri Nazenin Tokuşoğlu Neler oluyor hayatta adıyla yayınlanacak programla  her pazar saat 12.15 te Habertürk ekranlarında olacak.
Hayatın farklı noktalarından en keyifli sohbetleri ekrana taşıyacak programda siyasetten spora, bilimden teknolojideki son gelişmelere, sanattan modaya bir çok konuyu bulmak mümkün olacak.
1 nisan pazar günü ekrana merhaba diyecek Nazenin Tokuşoğlu ile Neler Oluyor Hayatta izleyenlere siyasetin neşesi, sporun ateşi, bilimini teknolojinin keşfi ve  sanatın zevki ile hazırlanıyor.
Her bölümde hayatın içinden isimlerin hayret veren hikayelerinin temel alındığı program habertürk Tv’nin yaz sürprizi olarak geliyor.

MEDYARADAR/ÖZEL