Televizyon
05 Kas 2010 09:27 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:46

HABERTÜRK'TE İÇ SAVAŞ! FATİH ALTAYLI YİĞİT BULUT'A HEM ÇAKTI HEM DALGAYA ALDI!

Habertürk grubunda Fatih Altaylı ile Yiğit Bulut arasında gün yüzüne çıkan çekişme dün gece Teke Tek'de devam etti.

Habertürk grubunda Fatih Altaylı ile Yiğit Bulut arasında gün yüzüne çıkan çekişme dün gece Teke Tek’de devam etti. Altaylı programının süresini kısaltan Yiğit Bulut’a, Teke Tek Özel’de hem çaktı hem dalgasını geçti.

Programın süresinin kanal yönetimi tarafından kısaltıldığını söyleyen Altaylı isim vermeden Yiğit Bulut’a ilginç bir göndermede bulundu. "Bize siz çok gevezesiniz, sapıttınız, çok konuşuyorsunuz’ diyerek süremizi kıstılar" diyen Altaylı, Yiğit Bulut’a canlı yayında selamını vermeden geçmedi.

Fatih Altaylı: Sevgili seyirciler Habertürk’ün yeni program yapısından dolayı bu gece programı erken bitireceğiz. Eskiden 22:00’de başlayıp gittiğimiz kadar gidiyorduk, artık 21:00’de başlayıp 24:00’de bitiriyoruz. Dediler ki bize ’siz çok gevezisiniz, sapıttınız siz, çok konuşuyorsunuz. O yüzden 9’da başlayıp 12’de bitireceksiniz’ dediler.

Murat Bardakçı: Kim dedi bunu?

Fatih Altaylı: Habertürk TV yönetimi dedi. Tabii sana diş geçiremiyorlar, sen Cumartesi gecesi sabahlara kadar yaparsın. Ama bu programa diş geçirebildiler.