Televizyon
08 Eki 2011 14:15 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:53

HABER KANALI 24'TE YENİ BİR PROGRAM! ZİRVEYE DOĞRU'YU KİM SUNACAK?(MEDYARADAR/ÖZEL)

İş dünyasının başarılı yöneticilerinin öykülerini anlatan ‘Zirveye Doğru' yarından itibaren 24'te başlıyor.

BAŞARI ÖYKÜLERİ VE İŞ DÜNYASINDAN HABERLER
ZİRVEYE DOĞRU İLE 24’TE


Banu Şahin’in sunumuyla ekrana gelen “Zirveye Doğru” farklı alanlarda markalaşma yolunda olan ve kendi sektöründe zirveye çıkmış isimlerin başarı öykülerini 24 izleyicisiyle paylaşıyor.
Ekonominin gülen yüzü Zirveye Doğru; iş dünyasındaki son gelişmeleri, ekonomiye yön verenleri, gündemdeki farklı konuları, yurt içi ve yurt dışı fuarları ve başarı hikâyelerini, Banu Şahin’in sunumuyla ekrana taşıyor. Ayrıca “Unutamadıklarımız” bölümüyle iş dünyasının unutulmaz, zirve adamlarını yeniden hatırlatacak ve öykülerini paylaşacak. “Zirvedeki Gelişmeler” bölümünde de, iş dünyasından farklı haberler ve özel bilgiler ekrana gelecek.
Bedri Bükülmez’in hazırladığı, Banu Şahin’in sunduğu Zirveye Doğru, her Pazar, 17.15’te 24 ekranında olacak.

Banu Şahin Kimdir ?

Banu Şahin İstanbul’da doğdu. İlköğrenim ve lisenin ardından Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümünü’nü dereceyle bitirdi. Bu eğitimine ek olarak Bahçeşehir Üniversitesi Siyaset Okulu programında Rauf Denktaş, Bülent Ecevit gibi çok değerli siyasetçilerden siyaset ve terör konusunda eğitim aldı.

Marmara Üniversitesi Avrupa Topluluğu Enstitüsünde Türkiye ve Avrupa Birliği İlişkisi üzerine de eğitim aldı. Daha sonra meslekle ilgili olarak 1998’de Yaşam Radyo Haber spikeri ,1999-2000 Milliyet eğitim muhabirliği Sonra Number One haber editörü perfore ,Tv8 muhabir Tgrthaber canlı yayın muhabirliği gibi çok çeşitli görevler aldı. Star tv, Atv, Fox Türk’te çeşitli programlarda sunucu muhabir olarak çalıştı. Son olarak SkyTürk’te Ekofinans programını sunan Banu Şahin yine son dönemde Tek Rumeli Tv’de Hafta Sonu Ana Haber Spikerliğini üstlendi.

Çok yönlü kişiliğiyle dikkat çeken Banu Şahin karate ve dalgıçlıkla da profesyonel olarak uğraşmıştır. Haberciliğe olan sevgisi , titiz , sabırlı ve çalışkan kişiliği ile tanınan Banu Şahin ışıltısı ve güzelliği ile de dikkat çekiyor...

MEDYARADAR/ÖZEL