Polemik & Kulis
29 Kas 2023 10:35 Son Güncelleme: 29 Kas 2023 10:41

Haber Global’den ayrıldı, Star TV ile anlaştı! 1 Aralık itibarıyla...

Star TV’den transfer haberi geldi. Haber Global’den ayrılan isim, artık Star TV’de görev alacak.

Star TV’den transfer haberi geldi. MedyaRadar’ın özel haberine göre 2023 yılının Nisan ayından bu yana Haber Global'de muhabirlik yapan Engin Yağcı, kariyerine Doğuş Medya bünyesindeki Star TV’de devam edecek. Engin Yağcı, 1 Aralık itibarıyla artık Prime Time’da habercilik yapacak.

 

ENGİN YAĞCI KİMDİR?

1992 yılında Ankara'da doğdu. Selçuk Üniversitesi 'Radyo, Televizyon ve Sinema' bölümünden mezun oldu. Lisans eğitimi boyunca kısa film, belgesel ve reklam çekimlerinde senarist ve yönetmen olarak görev aldı.

Mesleğe 2020'de İhlas Haber Ajansı'nda (İHA) başladı. Burada yaklaşık 2 yıl Yargı Muhabiri olarak görev aldı. Terör suçları ile Ağır Ceza Mahkemeleri'nde birçok özel haber ve röportaja imza attı.

Ardından 2022'de TGRT Haber'e geçti. Seçim sürecinde siyasi partileri ve çeşitli bakanlıkları takip etti. Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından 11 gün boyunca deprem bölgesindeki gelişmeleri ekrana taşıdı. 'Depremin Gizli Kahramanları' yayınıyla Türkiye'nin farklı şehirlerinden gelen itfaiye ekiplerinin zorlu mücadelesini anlattı.

2023 yılının Nisan ayından bu yana Haber Global'de muhabirlik yapan isim kariyerine Star TV’de devam edecek.