Gündem
12 Tem 2007 12:29 Son Güncelleme: 19 Kas 2018 12:49

"GÜZEL KIZIM HALK NE DEDİĞİNİ ANLAMIYOR.HALK DİLİ KULLAN.SÖYLEDİĞİNİ ANAM DA ANLASIN"!..İBRAHİM TATLİSES HANGİ BAYAN MİLLETVEKİLİ ADAYINA "HALKA İNME" TAVSİYESİ YAPTI?..

İbrahim Tatlıses, TV8'de katıldığı programda kendisi gibi milletvekili adayı olan Harvard mezunu bayan gazetecinin sözleri üzerine, 'Söylediğini anam da anlasın' diye konuştu.

TV8'de "Söz Konusu" programında ilginç bir karşılaşma oldu. Oğuz Usluer iyi ekip yapmış. İbrahim Tatlıses, Suna Vidinli karşı karşıya geldi mesela. Sultanahmet Camii'nde imamlık yaparken AKP'nin iktidara gelmesiyle birlikte beş kez görev yeri değiştirilen ve her defasında da yargı kararıyla dönen Osman Nuri Bedir de CHP'den milletvekili adayı olarak katıldı. Ve AKP'den siyasete girmek için kaymakamlık görevinden istifa eden Özlem Türköne...
Takım iyi yani. Usluer "Çok gençsiniz, neydi sizi acele ile iten sebep?". Yani siyasete. İlerleyen zaman diliminde öğreniyoruz ki Suna Hanım 30 yaşındaymış!

Anam da anlasın!
İbrahim Tatlıses tabii halkın içinden geldiği için, Harvard mezunu Vidinli'nin bölgesel siyaset ile seçimler arasındaki dengeleri anlatmasından pek haz etmedi; "Benim vatandaşım 'açız' diyor. Putin'den mutinden anlamıyor" dedi, daha sonra uyardı: "Güzel kızım halk ne dediğini anlamıyor. Halk dili kullan. Söylediğini anam da anlasın."

SİNA KOLOĞLU / MİLLİYET