Televizyon
01 Mar 2013 10:00 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:03

GÜVEN BANA'DA ORTAĞINI UYARDI; ''AMAN SARILMAYALIM, BABAM İZLİYOR!''

ATV'nin sevilen yarışma programı ‘ Güven Bana'da dün gece Karadeniz rüzgarı esti. VİDEO

Tamer Karadağlı’nın sunumuyla ATV’de ekranlara  gelen ‘ Güven Bana ‘, dün gece Karadenizli iki yarışmacının ortaklığına sahne oldu. Trabzon’dan yarışmaya katılan ve pazarcı olan Ogün Çolak ile Rizeli radyo programcısı Çiğdem Azaklı, 12. soruya iki yanlışla gelmeyi başardı. 12. soruda gerçekleştirilen yüzleşmede 15.000 TL’ye gelindiğinde Çiğdem Azaklı butona bastı ve ortağını yarı yolda bıraktı.

Özellikle Ogün Çolak renkli kişiliğiyle programa damgasını vurdu. Yarışmanın sunucusu Tamer Karadağlı da, Çolak’ın Karadeniz’e has tavırları karşısında gülme krizine girdi. Özellikle  “ Kollarını iki yana açıp yüz yüze dönen iki kişiden birinin sağ kolu kuzeyi gösterirken diğeri hangi yöne bakar? “ şeklindeki soruda, stüdyoda kahkaha tufanı esti. Ogün Çolak’ın, soruyu bilmek için ortağıyla ellerini havaya kaldırarak karşılıklı durduğu anda, ortağı Çiğdem Azaklı “ Aman sarılmayalım, babam izliyor! “ deyince kahkahalar havada uçuştu.

12. soruda 2 yanlışla yüzleşmeye giden ikiliden Çiğdem Azaklı, 15.000 TL’de butona bastı. Üzüldüğünü ama yine de hayata dair umutlu olduğunu ifade eden Ogün Çolak ise şöyle konuştu: “ Çiğdem Hanım butona basmasaydı ben basacaktım. Pazar için araba almam gerekiyordu. İstediğim arabanın sıfırı 20.000 TL idi. Ben 25.000’de basacaktım ki kalan para da cebime harçlık olsun.”

İŞTE O ANLAR : VİDEO