Gündem
08 Nis 2010 10:23 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:13

"GURUR DUYDUM!.." NURİ ALÇO BAYKAL'IN GÖNDERMESİNDEN GURURLU!..

Nuri Alço, Deniz Baykal'ın 'O hap Nuri Alço'nun hapı olmasın' sözünden gurur duymuş...

BAŞBAKAN Recep Tayyip Erdoğan'ın, 'Anayasa paketi hap gibi hazır hale getirildi' sözü ile başlayan ve CHP Lideri Deniz Baykal'ın, 'O hap Nuri Alço hapı mı?' sorusu ile tırmanan tartışmasına sanatçı Nuri Alço da katıldı.

Nuri Alço Gurur duydum
Yeşilçam filmlerinde, genç kızları kötü yola düşürmek için gazozlarına hap atma sahneleri ile tanınan kült filmlerin ünlü 'kötü adamı' Nuri Alço, kendisiyle özdeşleşen davranışın siyasi bir tartışmada kullanılmasından gurur duyduğunu söyledi.

Mesaj yerine ulaşmış
Filmlerde defalarca canlandırdığı 'gazoz ve hap' sahnesi ile tehlikelere karşı gençleri uyardığını belirten Alço, 'Demek ki vermek istediğimiz mesajlar yerine ulaşmış. ' dedi. Siyasi polemiğe girmeyeceğini ve konuyu sadece slogan açısından değerlendirdiğini ifade eden Nuri Alço, AKŞAM'a yaptığı açıklamada, Başbakan Erdoğan'a da bir mesaj gönderdi. Erdoğan'ın, İstanbul'da sanatçılarla yaptığı toplantıya davet edilmediğini belirten Alço, 'Bunca yıllık sanatçıyım benim de söyleyeceklerim vardı. Ama davet etmediler, kırgınım' diye konuştu.