Medya
24 Tem 2010 07:59 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:29

GÜNÜN İLK BOMBA HABERİ! DEMET AKALIN-CAN TANRIYAR'LA EVLENDİ!

Aşklar, meşkler, kaçamaklar, yakalanmalar, ihanetler, intikamlar, bir haftalık düzeyli ilişkiler!

Aşklar, meşkler, kaçamaklar, yakalanmalar, ihanetler, intikamlar,   bir haftalık düzeyli ilişkiler... Katkım olsun istedim, magazin gündemini sarsacak alternatif bir liste yaptım; eşleşmelere dikkat! Ya böyle olsaydı?

Demet Akalın-Can Tanrıyar
Demet Akalın’ın Can Tanrıyar’la ekranda evlenmesiyle başlar hikayemiz, hayal bu ya! Demet  ’Evli, Mutlu, Çocuklu’yu söylemektedir. O sırada reytinglerin mutlaka yüksek geleceğini düşünen Can için hayat gayet güzeldir. Ortak bir düşünce balonu belirir çiftin yanak yanağa görüntüsünün üzerinde, şöyle yazmaktadır ’Senin hakkından ancak ben gelirim’...

Magazin gündemi çok şükür hayatı çekilir kılıyor ve her gün görmekten daralsak da magazin figürleri iyi ki varlar. Okurken ne geçim derdi geliyor akla, ne açılım, ne timsah gözyaşları, ne ülkenin gidişatı; her şeyi boş veriyor ve milletçe Petek’in, Berrak’ın, Şahan’ın, Fazıl Say’ın derdine yanıyoruz. ’Celebrity’lerimizin attıkları her adım haber oluyor, daha doğrusu habermiş gibi veriliyor ve Allah için onlar da magazincileri fazla zorlamıyorlar. Evde kanepede öpüşmüyor, balkona çıkıyorlar, meşhur Titanic pozisyonuna Türk yorumu getirip adrenalin katıyorlar; objektifler karşısında birer Zeus-Hera edasıyla rüzgara karşı durup eski alyanslarını (ya da 26 bin Euro’luk saatleri ya da sadece buz parçalarını) Poseidon’un karısı deniz tanrıçası Amphitrite’ye yolluyorlar. Hepsi de müthiş derecede sinematografik; kabul etmek lazım işi biliyorlar. Hem ’kaçamak’ eskiden yapılırmış, şimdi makbul olan ’kaçmamak’. Ne kadar kaçmazsan o kadar kovalanır, o kadar itibar görür, o kadar birinci sayfaya çıkarsın. Ve fakat; aynı fotoğrafları görmekten sıkılan vatandaşlarımız ve ilişkilerini yürütemeyen şöhretlerimiz için aydınlatıcı olması bakımından alternatif bir aşk listesi hazırladım. Ve bakınız çok daha başarılı eşleşmeler çıktı ortaya. Denemekte fayda var.
 

Hande Ataizi - Nihat Doğan
Önce Hande’yi bir sandalyeye bağlayıp Nihat’ın bir konuşma yapması lazım, sonra aynı sandalyeye Nihat’ı bağlayıp Hande’nin kendisine şemsiye ile girişmesi lazım. Hem Hande arabeskçilerden hoşlanmayan eski sevgilisi Fazıl Say’a bir gönderme yapmış olur. Bunun bize ve Nihat’a nasıl bir faydası olur; bilmiyorum?

Berrak Tüzünataç Edward Cullen
Malumunuz Şahan ve Berrak terasta paparazzilere yakalanmışlardı. İşin aslını onlar bile bilmiyorlar ve zaten benim eşleştirmemde Berrak sadece ’Alacakaranlık’ filminin kahramanı Edward Cullen ile beraber olabiliyor. Çünkü bazı insanlar gece yaşamayı, gece hayatını sever, tıpkı sevimli dostlarımız vampirler gibi. Görünen o ki Berrak da geceyi, eğlenmeyi, ünlü olmayı seviyor ama haber malzemesi olmak istemiyor. O halde Edward tıpkı Romeo gibi balkona tırmansın ve Şahan’dan daha zarif bir biçimde Berrak’ın boynunu dişlesin. Edward ve Berrak için tavsiyem Cihangir’den zinhar uzak durmaları; Vancouver iklimine pek benzeyen ve Berrak’ın da rol aldığı ’Kıskanmak’ filminin geçtiği Zonguldak’a taşınmalarıdır. Genç çifte ’uzun’ bir ömür boyu mutluluklar dilerim. Bu hikayede Şahan, Jacob da değil merak etmeyin!

Helin Avşar Erdinç Acar
İkİsİ de ünlülerin kardeşleri. Birinin ablası, diğerinin abisi ünlüydü ilkin. Çiftimiz yıllar önce sevgili olup sonra ayrılmışlardı. Yeniden birleşmeleri kendi menfaatlerine olacaktır. Ancak Helin artık futbola düşkün, Erdinç Bey’in bir takıma transfer olmasını isteyebilir. Erdinç Bey de en kötü bir futbol takımı satın alır, durumu kurtarır.

Bihter - Erdinç Acar
Bİhter, Acar Ailesi’ne gelin olmalı. Erdinç Bey’i avucuna almalı ve parmağında oynatmalı. Hatta her bir parmağına ayrı bir tek taş takıp sonra onları tek tek çıkarıp yalıdan denize fırlatmalı. Yüzüklerin efendisi Erdinç Bey her defasında denize atlayıp yüzükleri çıkartmalı, böylece  kilo vermeli ve aralarında yeniden bir aşk alevlenmeli.

Işın Karaca-Fazıl Say
Hİç ara vermeden 10 saat şarkı söyleyebilen Işın Karaca ’Mavi Mavi’yi söylesin, Fazıl ona piyanoda eşlik etsin. Mutluluğun resmini çizemesem de tarif konusunda iyiyimdir! Fazıl uyuklamaya başlayınca Işıl ses tonunu yükseltsin, Fazıl kendine gelsin ve bir anda ’Dert bende derman sende’ye geçsinler; ’Kim Bilir’ ve ’Dilek Taşı’ ile olay noktalansın. (Böyle bir konser nefis olmaz mı bu arada, fikir benim olduğu için sanırım takdir ederler ve sahnede plaket alırım)...

Ece Erken Şahan Gökbakar
Tekne, şöhret ve göbek. Bazı kadınların karşı koyamadığı mükemmel ’trio’. Ece Erken için ideal erkeğidir Şahan. Güzel kadın, seksi kadın ve balkondan kaçmayacak kadın! Şahan’ın kriterleri de buysa eğer, Ece de kendisi için idealdir. Recep İvedik serisi Ece ile daha bir anlam kazanır, hatta Ece filmde bir sunucuyu başarıyla canlan-dırabilir.

Petek Dinçöz Önder Bekensir
Petek için en ideal koca yanı başında olandır. Önder için en ideal eş sahnede olandır. Bakınız ne kadar uyumlular. Önder çalar Petek söyler, Petek çalar Önder oynar; mutlu mesut yaşarlar.

YASAL UYARI: BU YAZIDA KONU EDİLEN KİŞİLER GERÇEK AMA YAKIŞTIRMALAR HAYAL ÜRÜNÜDÜR

Elif AKTUĞ / AKŞAM