Gündem
22 Eyl 2012 16:44 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:10

GÜNEŞ'TEN ŞOK EDEN KARELER! BAŞINDAN VURULAN KADINI NASIL VERDİLER?(MEDYARADAR/ÖZEL)

Güneş Gazetesi bugün bir cinayet haberinde kullandığı fotoğraflarla okuyucularını şaşırttı.

Güneş Gazetesi Erzurum Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Ekrem Özdemir'in yolda eski kız arkadaşı Merve Erçetin’i başından vurup öldürdüğü anın fotoğrafını ve daha sonra kendi kafasına tabancayı ateşleyen polisin kanlar içindeki yaralı fotoğraf karesini mozaklemeden yayınladı.

Güneş’in bu haber karelerini manşetten verip hiç bir mozik kullanmadan kanlar içinde yerde yatan genç kadın ve polis memurunu yayınlaması tepkilere neden oldu.

Olay yaratan bu fotoğraflar geçtiğimiz aylarda Gazete Habertürk’ün şiddete uğrayıp sırtından bıçaklanan kadının fotoğrafını mozaiklemeden kullanmasını akıllara getirdi.

İşte Güneş’in o haberi ve sansürsüz kullandığı o kareler...

MERVE’YE AŞK iNFAZI!

ERZURUM Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Ekrem Özdemir yolda eski kız arkadaşı Merve Erçetin’i (21) Mustafa Gökçe ile yürürken gördü. Bunun üzerine yanlarına giderek Merve Erçetin, ile konuşmaya başladı. İkili arasında tartışma yaşanırken Özdemir, belinden çıkardığı beylik tabancası ile Merve Erçetin, ve Mustafa Gökçe’yi kovalamaya başladı.

GÖKÇE’Yİ BACAĞINDAN VURDU

Özdemir, kaçmaya çalışan Mustafa Gökçe’yi ayağından vurup yaraladıktan sonra Merve Erçetin’i yakaladı.  Erçetin’i yere diz çöktürüp ensesinden vuran öfkeli polis, daha sonra kendi kafasına tabancayı ateşledi. Polis memuru Özdemir ve genç kız olay yerinde yaşamını yitirdi. Mustafa Gökçe ise hastaneye kaldırıldı. Merve Erçetin’in Edirneli olduğu, babasının da polis memuru olarak Erzurum’da görev yaptığı öğrenildi. 

Levent AKPINAR/ERZURUM