Televizyon
16 Oca 2014 14:20 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:53

Gulyabani Cüneyt kızların kahramanı olacak!

Yeşilçam’ın efsane ismi Cüneyt Arkın, 28 Şubat’ta vizyona girecek ‘Gulyabani’ sinema filmiyle çok özlediği beyaz perdede boy gösterecek.

Yeşilçam'ın büyük aktörü 76 yaşındaki Cüneyt Arkın yeni filmi Gulyabani ile beyaz perdeye geri dönüyor. Cüneyt Arkın Gulyabani filminde ormanda kaybolan kızları Şahin Bey karakterini canlandırarak kurtaracak.

Yeşilçam'ın efsane oyuncusu Cüneyt Arkın sinemaya hasret kalmıştı. Türk sinemasının 100. yılında ‘Gulyabani' filmi ile geri dönecek olan Cüneyt Arkın ormanda kaybolan 4 kızı kurtarmak için macera yaşayacak.

Cüneyt Arkın beyaz perdeye hasret kaldı. Gulyabani ile efsane isim beyaz perde hasreti dinecek. Cüneyt Arkın bu zamana dek 300’ü aşkın sinema filminde başrol oynadı. Gulyabani filmi Türk sinemasının 100. yılında izleyicilerle buluşacak.

GULYABANİ'NİN KONUSU

Filmde ‘Şahin Bey’ karakterini canlandıran Cüneyt Arkın, 4 güzeller Deniz Uğur, Ceyda Ateş, Melike Öcalan ve Didem Balçın’ı  bir film senaryosu yazmaları için av evine gönderir. Yönetmen Murat rolündeki Kenan Ece, av evindeki kızların izini kaybedince iş Şahin Bey’e kalır. Gulyabani’nin ortaya çıkışı ile ortadan birlikte kızlar için kolları sıvayan Şahin Bey, “Korkmayın kızlar ben geliyorum” diyerek büyük bir maceraya girişiyor.
GULYABANİ NE ZAMAN VİZYONA GİRECEK?

İrfan Tözüm yapımcılığında çekilen filmi Orçun Benli yönetti. Korku ve komedi klişelerinin bol bol kullanıldığı fantastik filmde Arkın’a Perihan Savaş, Hasan Küçükçetin, Mustafa Üstündağ, Yunus Güner, Sarp Bozkurt, Orhan Eşkin, Serkan Genç ve Merve Oflaz gibi isimler eşlik etti. Gulyabani 28 Şubat’ta izleyicilerle buluşacak.