Televizyon
06 Tem 2021 14:20 Son Güncelleme: 06 Tem 2021 16:29

Güldür Güldür’e espri konusu oldu! ‘İsmail Saymaz gibi kaldım…’

Süleyman Soylu’ya soru soramadığı için eleştirilen İsmail Saymaz, Güldür Güldür Show'un sezon finalinde espri konusu oldu.

Habertürk TV’de Kübra Par’ın sunduğu Açık ve Net programına katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya soru soramadığı için eleştirilen gazeteci İsmail Saymaz, Güldür Güldür Show’un sezon finalinde espri konusu oldu.

“HAZIRLADIM DA SORAMADIM…”

Söz konusu skeçte psikolog adayı Feridun, Konya’dan kendilerini ziyarete gelen ‘Mesut enişte’nin köy dedikodularını bölüp bir türlü konuşamadı. Feridun’un, neden soru sormadığını soran evin sahibine cevabı ise “Soru hazırladım da soramadım. İsmail Saymaz gibi kaldım böyle” oldu. Skeçte Saymaz’ın programdaki oturuşu, mimikleri ve el hareketleri de karikatürize edildi.

İşte o anlar…

CEVAP GECİKMEDİ

Gazeteci İsmail Saymaz da o anları Twitter'dan paylaşarak, 'O kadar değildi ama, neyse…' dedi.

İşte o paylaşım…

 

NE OLMUŞTU?

24 Mayıs 2021’de yayınlanan Açık ve Net başladığında “Çıkışta gözaltına alınır mıyız?” diyen İsmail Saymaz, Süleyman Soylu’ya, organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in iddiaları başta olmak üzere kendisinden beklenilen soruları sormadığı için eleştirilerin hedefi olmuştu. Programa katılan diğer gazetecilerden Merdan Yanardağ, programın kötü yönetildiğini söyleyerek Par’ı suçlamıştı.