Televizyon
27 Ağu 2013 08:46 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:22

GÜLBEN ERGEN'DEN BAŞBAKAN ERDOĞAN'A İKİ SORU!

Beyaz TV'nin Başbakan için hazırladığı “Usta'nın Hikâyesi” adlı belgeselde ünlü isimlerin görüşlerine de yer verildi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 3 Eylül akşamı Beyaz TV’ye konuk olacak. Kanal, bu özel yayın için “Usta’nın Hikâyesi” adlı bir belgesel hazırladı.

Başbakan’ın hayatından kesitlerin yer aldığı belgesele, ünlü isimler de katkıda bulundu. Sanat dünyasından çok sayıda isim, belgesel için Başbakan Erdoğan hakkındaki düşüncelerini ve anılarını anlattı, bazıları da canlı yayında cevaplaması için sorular sordu.

Yapımcılığını Osman Gökçek'in yaptığı, yaratıcı yönetmenliğini Kaan Özsoy'un üstlendiği, Serkan Şedele'nin ünlüler bölümünün çekimlerini gerçekleştirdiği belgesele Gülben Ergen de iki soruyla destek verdi.

Ünlü sanatçı, Başbakan’a "Çocuklar Gülsün Diye" derneği ve konser mekânları hakkında sorular yöneltti:

“Size bir vatandaş olarak, bir dernek başkanı ve bir anne olarak soru sorabildiğim için çok mutluyum. Öncelikle bunun için çok teşekkür ederim. Sizinle her karşılaştığımızda, böyle elimiz sıkı sıkı tokalaştığımızda, oğullarımın bizzat isimlerini zikrederek nasıl olduklarını soruşunuzdan ve arabasının bagajında çocuklar gülsün diye her zaman oyuncak bulunduran bir başbakanımızın oluşundan cesaret alarak, okul öncesi eğitimin farkındalığının önemini anlatan, şimdiye kadar 14 anaokulu açan derneğimiz Çocuklar Gülsün Diye hakkında ne düşündüğümüzü sormak istiyorum. Maddi değil ama manevi desteğinizi beklerim, acaba bu mümkün müdür? Bu sorum, bir vatandaş ve bir anne olaraktı. Şimdi izninizle ikinci sorumu soracağım, bir sanatçı olarak. Kitle iletişimine çok önem veren bir lider olarak, kitlelerin bir araya geldiği Rumeli Hisarı gibi muhteşem konser mekânlarımızın birer birer yok olması hakkında ne düşünüyorsunuz? Biz çok üzülüyoruz, dinleyicilerimiz çok üzülüyor. Sizin fikrinizi merak ediyorum. Tekrar teşekkür ediyorum.”