Magazin
04 Eki 2017 11:33 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 23:10

Gülben Ergen harekete geçti: Seren Serengil, Yeşim Salkım, Erhan Çelik...

Eski eşini aldattığı gerekçesiyle yerden yere vurulan Gülben Ergen, Erhan Çelik ile birlikte Seren Serengil ve Yeşim Salkım'a hakaretten dava açıyor.

Gülben Ergen'in evli iş adamı Tolga Duğles'le ilişkisi olduğu iddiaları ortaya çıktıktan sonra özellikle Yeşim Salkım ve Seren Serengil cephesi Gülben Ergen'e savaş açmış ve eski defterler yeniden açılmıştı. Ergen eski eşi Erhan Çelik başta olmak üzere Salkım ve Serengil'i de mahkemeye verecek.

GÜLBEN ERGEN HAREKETE GEÇTİ

Bu bilgilerin ortaya çıkmasının ardından soluğu mahkemede alan Gülben Ergen, kendisi hakkında son derece ağır suçlamalarda ve hakaretlerde bulunan isimlerle birlikte hareket eden eski kocası Erhan Çelik'i mahkemeye verme kararı aldı. Yeşim Salkım'la birlikte kendisine kumpas kurduğunu düşündüğü eski eşini mahkemeye verecek olan Gülben Ergen bu eylemini gün içinde gerçekleştirecek.

SEREN SERENGİL İLE YEŞİM SALKIM YERDEN YERE VURMUŞTU

Her iki isim de sosyal medya hesapları üzerinden Gülben Ergen'e ciddi suçlamalarda bulunmuş hatta Ergen için 'Kocamadokunma' adıyla bir de hashtag açılmıştı. Tüm bu gelişmeler sürerken konuya Gülben Ergen'in eski eşi Erhan Çelik de dahil oldu. Ergen'le olan sürpriz boşanması sonrası 'Gerçeklerin bir gün ortaya çıkmak gibi kötü bir huyu vardır' şeklinde bir açıklama yapan ve dikkatleri üzerine çeken Çelik'in şimdi de Yeşim Salkım'la ittifak yaptığı yönünde haberler gün yüzüne çıktı. Yeşim Salkım'ın yanlışlıkla paylaştığı whatsapp mesajlarında Çelik ve Salkım arasındaki yazışma gün yüzüne çıktı.