Gündem
17 Mar 2024 14:57 Son Güncelleme: 17 Mar 2024 14:59

Grup Laçin'den üzen haber! O isim vefat etti!

Bir döneme damga vuran ve Bekar Gezelim şarkılarıyla ünlenen Grup Laçin'den üzücü haber geldi. Grup Laçin'in üyesi Şeref Baldemir hayatını kaybetti. Üzen haberi grup üyelerinden Serkan Çağrı duyurdu.

Kendine has yorumları ve eğlenceli performansları ile yurt içi ve yurt dışında pek çok kültürel etkinliklerde bulunan grup Laçin’in üyelerinden Şerif Baldemir hayatını kaybetti. Acı haberi klarnet sanatçı Serkan Çağrı, sosyal medya hesabından duyurdu.

‘YAŞAM MÜCADELESİNİ MAALESEF KAYBETTİ’

Grubun üyeleri arasında yer alan Serkan Çağrı söz konusu paylaşımında ‘’Uzun yıllar içinde yer aldığım Grup Laçin üyelerinden akordeon sanatçısı kıymetli ağabeyim Şerif Baldemir’i kaybettik. Yaklaşık 2,5 aydır yoğun bakımda sürdüğü yaşam mücadelesini maalesef kaybetti. Başımız sağ olsun.'' dedi.

Şerif Baldemir'in cenaze töreni bilgilerini de paylaşan Serkan Çağrı, ''Cenazesi bugün (17 mart 2024) öğle namazından sonra Balçova Eyüp Sabri camiinden kaldırılacaktır. Tüm dostlarına ve sevenlerine duyurulur.’’ ifadelerine yer verdi.

Serif Baldemir’in vefatı sevenlerini ve sanat camiasını yasa boğdu. Ümit Besen, Serkan Çağrı’nın paylaşımına ‘’Allah rahmet eylesin çok üzüldüm. Ailesine sabırlar diliyorum’’ mesajını yazdı. Fettah Can da ‘’Başınız sağ olsun mekanı cennet olsun’’ yorumunda bulundu.