Spor
05 Nis 2022 18:23 Son Güncelleme: 05 Nis 2022 19:38

Göztepe'den "Abramovich kulübü satın aldı" iddiasına açıklama: "Devraldığını medyada okuduk"

Rusya'nın Ukrayna'yı işgalinin ardından İngiltere'deki mal varlıklarına el konulan Chelsea'nin eski sahibi Roman Abramovich'in Göztepe'yi satın aldığı iddia edildi. Göztepe cephesinden konuya dair açıklama geldi.

İngiliz devi Chelsea'nin eski sahibi Roman Abramovich, Süper Lig'de kalma mücadelesi veren Göztepe'yi satın alacağı iddia ediliyor. İzmir ekibi ve Abramovich tarafının cuma gününe kadar resmi işlemleri bitirip, kamuoyuna açıklama yapması bekleniyor.

CUMA GÜNÜNE KADAR RESMİ AÇIKLAMA YAPILACAK İDDİASI

D-Smart Spor'un haberine göre, Uzun süredir dillendirilen Rus iş insanı eski Chelsea Başkanı Roman Abramovich'in, Göztepe'yi satın alacağı söylentisi gerçek oldu. Taraflar anlaşmaya vardı ve cuma gününe kadar resmi açıklama yapılacak.

GÖZTEPE KULÜBÜ'NDEN ABRAMOVİCH AÇIKLAMASI: "BÖYLE BİR ŞEY YOK"

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Göztepe’nin Başkan Vekili Talat Papatya, kulübün Rus iş adamı Roman Abramovich’e devredildiğine dair çıkan haberleri yalanladı.

Sözcü'nün haberine göre Abramovich isminin uzun süredir gündemden düşmediğini söyleyen Papatya, “Abramovich kulübü devralmak için kimseye ulaşmadı ve görüşmedi. Böyle bir şey yok. Abramovich’in kulübü devraldığını medyada okuduk. Hiç alakası yok. Bu konularda görüşmeler belli olgunluğa ulaştığı zaman gerekli açıklamayı yapacağız” dedi.