Gündem
19 Mayıs 2016 13:57 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 18:32

Gizli nikah ortaya çıktı! 3. kez evleniyor

'Umutsuz Ev Kadınları' (Desperate Housewives) dizisiyle ülkemizde de pek çok hayranı bulunan, Eva Longoria, gizli bir düğünle evleniyor.

Geçtiğimiz aralık ayında nişanlandıklarını ilan eden ünlü oyuncu Eva Longoria ve 47 yaşındaki milyoner iş adamı José "Pepe" Baston, bu hafta sonu Meksika'da çok gizli bir törenle dünyaevine girmeye hazırlanıyor.

Longoria, İspanyol bir pembe dizi yıldızısını canlandırdığı dizisi Telenovela'nın yayından kaldırılmasının ardından kalan vaktini bir süredir evlilik hazırlıkları yaparak değerlendiriyordu. Ünlü yıldıza yakın kaynaklar, Longoria'nın görkemli bir evlilik töreni istediğini söylüyor.



Daha önce iki kez evlendi


Eva Longoria ve en yakın arkadaşı Victoria Beckham, Cannes'da geçirdikleri zamanı sık sık takipçileriyle paylaştı.

Daha önce aktör Tyler Christopher ve NBA oyuncusu Tony Parker'la evlenen ancak her iki evliliği de hüsranla sonuçlanan Longoria, bu kez çok aşık olduğunu ve bu evliliğinin ömür boyu sürmesini istediğini söylüyor.

Longoria'nın detayları gizli tutulan düğün törenini kumsalda yapacağı da kesinleşen bilgiler arasında. Longoria ve Baston, iki yıldır birlikte. Milyoner iş adamının daha önceki evliliğinden üç çocuğu var.